Press Enter / Return to begin your search.

5 thoughts on “Eén derde van onze kleding dragen we nooit. Say what?!”

 1. 1/3 klinkt wel veel… 😮 Ik heb verschillende dingen die ik de afgelopen jaren niet meer gedragen heb en van plan ben op Vinted of zoiets te plaatsen, maar dat zal zeker geen 1/3 van mijn kast zijn. :p
  Wel wreed dat er gewoon kleren gemaakt worden die gemaakt zijn om niet lang mee te gaan. :/
  Zo’n eye-opener van een blogbericht!

  xo Noor

  1. Dankjewel voor je fijne reactie, Noor! Voor mij waren de resultaten van het onderzoek ook een echte eye opener. Zo’n dingen zijn weer goed voor ons bewustzijn. En leuk ook dat je Vinted noemt… Ik heb het sinds twee weken ook in gebruik en heb er al een aantal kledingstukken op verkocht. Een echte win-win!
   X Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *