Press Enter / Return to begin your search.

Mijn naam is Eline, ik ben 30 zomers jong en werk op doordeweekse dagen from am to pm als digitale marketeer. In mijn vrije tijd vind je me wekelijks terug op het tennisplein, in de sportzaal, in de natuur of… achter mijn laptop. Familie en vrienden noemen me een babbelkous en dat vertaal ik maar al te graag naar het schrijven van persoonlijke verhalen. Ondertussen doe ik dat al meer dan acht jaar: op deze blog en mijn Instagram kanaal. 

Sinds 2018 ligt de focus van mijn kanalen op verantwoord leven, bewust consumeren en mens- en milieuvriendelijke labels. Een wereld die voor velen nog onbekend is en waarover ongelooflijk veel te vertellen valt. Ik neem je mee in mijn eigen zoektocht en persoonlijke ervaringen, want elke dag leer ik zelf nog bij over duurzaam kleden, verzorgen, wonen en reizen.

Samenwerkingen en steun

In 2014 begon ik mijn blog zonder budget en met enkel gratis artikels. Vandaag schrijf ik nog regelmatig op eigen initiatief, maar om mijn blog te kunnen blijven financieren, ga ik ook samenwerkingen aan. Concreet gaat het over merken of bedrijven die mij betalen zodat hun mooie missie weer wat nieuwe mensen bereikt. Alleen zo kan ik de website, hosting, grafische programma’s, werkgerief en fotografe blijven betalen. En daar heb jij als lezer enkel baat bij!

Eerlijkheid en authenticiteit draag ik hoog in het vaandel. Het is vanzelfsprekend dat ik transparant communiceer naar jou — als lezer, maar ook als merk. Een gesponsord product of dienst? Dan zal dat onderaan het artikel in kwestie worden verduidelijkt. Bij elk artikel dat ik schrijf, sta ik voor de volle honderd procent achter het verhaal. Je mag gerust weten dat het merendeel (80%) van de samenwerkingsaanvragen geen vervolg kennen. Het moet écht goed zitten.

Sinds kort kun je mijn blog ook als lezer supporten. Door me bijvoorbeeld een digitaal koffietje cadeau te doen. Geheel vrijblijvend, uiteraard! Op die manier steek je me niet alleen een hart onder de riem, maar kan ik nog meer onderzoek doen naar verantwoord consumeren én tijd investeren in samenwerkingen waar ook jij baat bij hebt.

Contactgegevens

Onderneming: Daily Digi
Ondernemingsnummer: 0659799740

De privacy policy van Eline Rey (blog) kan je hier raadplegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *