Press Enter / Return to begin your search.

Al je kortingen bij duurzame merken

Kakelvers. Fonkelnieuw. Geweldig nieuws. Vanaf dit jaar vind je op deze pagina een overzicht van al je voordelen of kortingen bij verantwoorde merken. Sommigen zijn eenmalig of tijdelijk, anderen zijn permanent. Op die manier worden (nieuwe) duurzame producten voor jou net dat tikkeltje toegankelijker, terwijl je lokale en verantwoorde ondernemers steunt én mijn blog support. Van een fijne win-winsituatie gesproken! Beloof je me wel dat je jezelf behoedt van impulsaankopen? Ik hoop oprecht dat je er wat aan hebt. Veel ontdekplezier.


10% korting bij Komrads

Komrads is een Belgisch sneakermerk met een iconische geschiedenis. Het zijn hippe schoenen, ontworpen vanuit een circulaire mindset en bestaande uit gerecycleerde materialen. Al vanaf het begin, zeven jaren geleden, ben ik grote fan. Gebruik de code ELINEREY‘ bij het afrekenen van je winkelmand voor 10% korting op elke aankoop.

10% korting bij Marion Maakt

Omdat reguliere cosmetica vaak uit plastic en andere troep bestaat, lanceerde Marion haar hoogsteigen huidverzorging. Met ‘Marion Maakt’ betovert ze ons met de kracht van natuurlijke verzorging. Ook zin in een gezonde huid? Met de code ‘ELINEREY’ geniet je bij je eerste aankoop 10% korting op het cosmetica-assortiment.

Zet deze pagina gerust tussen je favorieten. Doorheen het jaar worden nieuwe voordelen toegevoegd.


Gestest en goedgekeurd. Producten naar m’n hart.

Ontpiller: redder in pluizennood

Eigenlijk moet ik mijn mama alle credits geven, want jaren geleden deed zij me dit exemplaar cadeau. Ondertussen heb ik al tientallen truien, vesten en sjaals van de kledingdood gered. Simpel uitgelegd: het scheert de pluisjes van je kledingstukken zodat ze er opnieuw als nieuw uitzien. Pluizendief à la mama.

Wasmiddel: lief voor alles

Ecover, het blijft een van mijn favorieten. Zowel in de keuken als in de waskamer. Dit vloeibaar wasmiddel bevat enkel plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten. Daarbovenop nog 0% parfum en 0% kleurstoffen om het risico van allergieën op de gevoelige huid te minimaliseren. Hier kun je ‘m verkrijgen.


Nog meer moois voor de bewuste kopers onder ons

Je korting op duurzame merken - Kuyichi
Kuyichi

Dit Nederlandse, duurzaame jeansmerk maakt al meer dan vijftien jaar het verschil. Ze waren de eersten die spijkerbroeken uit biologisch katoen op de markt brachten. Ondertussen zijn er ook shirt, jassen en accessoires voor vrouwen en mannen. Hun labels en verpakkingen zijn van gerecycled materiaal gemaakt en ze zijn aangesloten bij Made By en FairWear. Naar de website.

Kings Of Indigo

Opnieuw een Nederlands jeansmerk met een mooie missie. Volgens het principe van Repair, Re-use, Recycle, brengt Kings Of Indigo niet alleen broeken maar ook jassen, vesten en co op de markt. Een jeansmerk dat niet alleen duurzaam en kwaliteitsvol is, maar ook ethisch verantwoord. Hier ontdek je hun kleding.

Deze pagina bevat affiliate links. Wist je dat je mijn blog hier onrechtstreeks mee steunt? Door via de links een aankoop te doen, krijg ik als bedankje een kleine commissie van de duurzame winkel in kwestie. Voor jou kost het helemaal niets, voor mij betekent het heel veel. Op die manier kan ik mijn blogs en tips gratis blijven aanbieden en meer tijd investeren in onderzoek en samenwerkingen zoals deze waar ook jij blij van wordt. Een win-win-win situatie. ♥

1 thought on “Al je kortingen bij duurzame merken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *