Press Enter / Return to begin your search.

16 thoughts on “Overschakelen naar een duurzame kledingkast? Mijn eerste 5 tips!”

 1. Consuminderen, yes! Heerlijke woordspeling & meteen een goede tip. Ben al benieuwd naar meer, welke webshops, welke merken.;) ??

 2. Fan, fan, fan!
  Ivm de webshops een extra tip: ook al is het ‘extreem’: alle winkels waar je niet zeker van bent unfollowen op social media.. Dan word je er ook niet dagelijks mee geconfronteerd en heb je minder de neiging om hun kledij online te kopen.

  1. Merci voor je fijne reactie, Paulien! & Dankjewel voor de super tip, die ligt helemaal in lijn met het uitschrijven op nieuwsbrieven! X

 3. Bedankt voor deze post! Duurzame kleding was al lang een volgende stap voor mij, maar echt moeilijk om het echt goed vol te houden.

  Ik ruim al sinds een paar maand kleerkast op door te verkopen op United Warderobe, maar ik vind persoonlijk wel dat ik anderzijds nog veel fast fashion zooi koop, dus daar moet ik nog aan werken!

  1. Hé Karlien, dank je wel voor je leuke reactie. En met veel plezier geschreven! Het is inderdaad niet altijd even makkelijk, maar met kleine stappen komen we er ook! Hopelijk kan ik je de komende weken en maanden te blijven inspireren want het geeft best veel voldoening!
   X
   E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *