Press Enter / Return to begin your search.

7 thoughts on “Hoe herken je een fast fashion merk?”

 1. Hey Eline!

  Ik lees jouw blog al een tijdje en wauw, wat schrijf je klaar en duidelijk. Ik zag net dat een PR bureau op Instagram enkele ‘sustainable’ merken deelden waaronder veel fast fashion merken. Ik kon mijn ogen niet geloven en kan mij hier echt druk in maken. Gelukkig zijn er mensen zoals jij die wél de juiste info delen. Bedankt om het verschil te maken!

  Liefs, Jill

  1. Hé Jill!
   Ongelooflijk merci voor je reactie. Dat doet me zó deugd om te lezen, gezien ik het onderwerp ‘duurzame mode’ zo eerlijk en transparant mogelijk probeer te brengen. Het doet me ook een beetje pijn om te horen dat PR-bureaus het woord “sustainability” zo snel (onterecht) ophangen aan merken… Of een of andere fancy campagne of nieuwe collectie.
   Ik hoop je de komende maanden, jaren te kunnen blijven inspireren, Jill!
   Liefs,
   Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *