Press Enter / Return to begin your search.

6 thoughts on “5 tips om thuis bewuster en duurzamer te leven”

  1. Om de plastic-afvalberg wat te verkleinen kocht ik onlangs een Sodastream toestel. Daarmee kan je zelf bruisend water (en ook frisdranken) aanmaken. Is alvast beter voor het milieu; Misschien zijn er nog betere alternatieven?

   Nog een bedenking: heb je echt die nieuwe droogkast nodig? Ik weet natuurlijk niet hoe jullie wonen, maar er zijn zeker alternatieven om je was buiten (of binnen) te laten drogen.

   Fijn dat je je zo inzet voor een duurzamer leven en dat je praktische en doenbare tips wil delen. Veel succes verder nog!
   Liefs

   Frank

   1. Hoi Frank!
    O, een Sodastream is super. Veel kennissen en vrienden hebben er de afgelopen jaren één aangeschaft. Thuis hebben we tijdens de bouw gekozen voor een kraan die zowel gefilterd, gekoeld als bruisend water geeft. Beetje hetzelfde principe. 🙂

    Voorlopig hebben we nog altijd geen droogkast gekocht en ik denk ook niet dat we dat (ooit) gaan doen. Het is waar wat je zegt, zo lang je plek hebt om te drogen, is dat toestel echt overbodig. Dat hebben we de afgelopen maanden ontdekt.

    Bedankt ook voor het leuke compliment, keeps me going!

    Veel liefs,
    Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *