Press Enter / Return to begin your search.

5 thoughts on “4 redenen waarom duurzame mode de enige juiste keuze is”

 1. Hallo Eline,
  Heel fijn wat je doet. Lijkt me geen simpel proces om al die fast fashion achterwege te laten.
  Ik vroeg me af – trek je de lijn ook door in de rest van je aankopen/leven? Waarmee ik bedoel: ecologische producten voor jezelf en je huishouden, zo weinig mogelijk plastic, enzovoort?
  Indien ja, zeker interesse voor een blog piece hierover ook!

  1. Hé Celine,
   Dank je wel voor je reactie en sorry vanwege de late reply!
   Op het vlak van kledij doe ik geen énkele toegeving meer, wat inderdaad al enige moeite vergt. Op andere vlakken zoals bijvoorbeeld plastic, voeding en reizen probeer ik zo bewust mogelijke keuzes te maken, maar dat wil niet zeggen dat ik dáárin ook even extreem ben. Het moet ook mentaal / financieel haalbaar blijven dus kies ik liever voor one step at a time. Mijn huidige focus ligt dus bewust op duurzame mode en zo clean mogelijke beauty.

   In de toekomst kan mijn scope dus wel wat breder worden.
   Fijne dag!

   Veel liefs,
   Eline

 2. Mooie post! We moeten met z’n allen meer respect tonen voor de producten die we kopen, en niet alleen gaan voor fast fashion, fast food…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *