Press Enter / Return to begin your search.

81 thoughts on “Review: BaByliss Curl Secret Ionic”

 1. Dit is tot nu toe de enige krultang waarbij ik mooie krullen krijg die langer dan een dag blijven zitten (en dit met fijn haar).
  Zeker niet onbelangrijk dat deze tang het haar zelf zelf opslokt en krult wanneer je twee linkerhanden hebt.

  Getest en meer dan goed gekeurd. 🙂

 2. Zalig! Bij een gewone krultang bleven de krullen hoogstens een paar uur… Maar ik heb het toestel ook een keer mogen testen bij een vriendin en het werkt super én de krullen bleven een hele avond! 🙂

 3. Ziet er super uit!! Heb ook altijd problemen gehad met gewone krullen en heb al zoveel positieve reactie gehoord over deze! Daarom zou ik heeel graag de babyliss curl winnen!

 4. Zelf probeer ik heel vaak nieuwe dingen met mijn haar. Mijn krullen maak ik met men stijltang! Spijtig genoeg blijven deze, ondanks lak en wax, nooit lang. Als deze babyliss curl echt zo goed is, moet deze gewoon in mijn kast komen!! 🙂 Partylook gegarandeerd!

 5. Omdat ik thuis een krultang heb… maar als ik die probeer te gebruiken ik er uit zie als een jood. (Zie pijpenkrullen naast de oren). Ik hoop met dit toestel iets meer glamour in die coupe te brengen. 🙂

 6. Heb net hetzelfde als u gehad. Heb twee keer een stijltang gekocht telkens met het gedacht ‘nu gaat het lukken’ maar elke keer weer zo teleurgesteld tot ik reclame zat van dit toestel. Omdat er toch nog twijfel was heb ik ‘m nooit gekocht maar nu ben ik meer dan ooit overtuigd ?

 7. Ik experimenteer graag met mijn haar. Helaas lukt het niet om lang krullen te houden met een gewone krultang! ? Met deze zou ik nog meer kunnen experimenteren en er natuurlijk super uit te zien ?????

 8. Oké ik ben blij een review te lezen hierover. Zat zelf al lang te denken over dit apparaat aangezien ik nu mijn krullen nog met kokend water en krulspelden maak. Telkens heel lang werk en ze blijven ook niet super super lang zitten. Cross fingers voor de give away 😉

 9. Ben benieuwd of het ook wonderen verricht voor dik en droog haar ?
  Met deze krultang kan ik misschien komaf maken met mijn Hagrid van Harry Potter haren!

 10. Ik ben nen absolute sukkel als het op krullen aankomt. Zelfs een vlecht bij mezelf maken is al een uitdaging. Ken het product al een tijdje en na je review kan ik niet wachten om het zelf te proberen. Looks so easy!

 11. Het ziet er alvast veelbelovend uit. Misschien een testje op zo’n strohaar als mezelf en dan ben ik ook verkocht! You’ll never know, untill you try 😉

 12. Zo een leuke giveaway! Ik ben al maanden aan het zeggen dat ik een krultang nodig heb, maar natuurlijk schiet ik niet in actie om er daadwerkelijk eentje te halen. Dit winnen zou het dus wat makkelijker maken hihi. Plus, de krullen zien er super mooi uit. Dat wil ik ook! 😀 x

 13. Wow, echt supermooi! Ik ben echt enorm onhandig en zie het als een echte uitdaging om me er niet aan te verbranden ofzo … :p

 14. Wow wat geeft deze mooie krullen! Ik heb zelf heel dik haar dus mijn krullen zakken er meteen uit… de krultang die ik nu heb werkt wel goed, maar het duurt een uur vooraleer ik mijn haar gekruld heb, aangezien ik zoveel haar heb, haha 🙁 deze zou dan ook meer dan welkom zijn 😀

 15. Ik stijl mijn haar eigenlijk altijd! Omdat krullen telkens opnieuw zoveel werk is, maar natuurlijk is het resultaat echt super mooi! Daarom zou ik het geweldig vinden om deze super leuke Babyliss Curl Secret te winnen! ✨

 16. Amai da’s echt heel knap! Misschien een goede manier om die niet zo knappe standaardsgolven uit mijn haar te krijgen en niet altijd de stijltang te moeten gebruiken! ?

  1. Ik ben echt heel benieuwd naar de babyliss curl secret ! Ik wil hem al een tijdje ik zou het goed kunnen gebruiken nu maak ik mijn krullen met een stijltang .. dus het zou super handig zijn ! X

 17. Wat een mooie krullen krijg je ermee!! Ik ben al lang aan het experimenteren met verschillende krultangen en stijltangen maar zoals je terecht aangeeft, ze houden ofwel niet lang, of de krullen zijn niet mooi of ik verbrand me aan het toestel…

  Ik ken de Babyliss maar heb nooit de stap durven wagen omwille van de ‘slechte’ reviews. Die van jou heeft me wel van gedachten doen veranderen, dus ik doe mee met de giveaway! 😀

 18. Ik zou deze krultang echt heel graag in huis hebben. Je ziet dat het resultaat er verbluffend uitziet! Ik ben niet zo handig als het op krullen aankomt en mijn mama jammer genoeg ook niet…? Hopelijk kunnen mama en ik binnenkort wel mooie krullen maken bij elkaar door deze give-away! ?

  PS: Ik vind dat je er echt heel goed mee staat, wauw!

 19. Hiermee zouden mijn krullen er waarschijnlijk veel beter en mooier uitzien dan mijn natuurlijke* krullen!

  *(Lees: zijn het losse krullen of kom je gewoon juist uit uw bed?)

 20. Al 22 jaar stijl haar. Geen volume of niks. Iedereen met natuurlijke krullen is er jaloers op! En ik wil niets liever dan krullen of volume! Deze krultang zou echt zalig zijn om eindelijk is krullen te kunnen zetten die langer dan 15 minuten in mijn haar blijven zitten.

 21. Oh zou echt geweldig zijn om te proberen! Ik ben altijd best lang bezig met krullen en ik vind ze zo mooi dus dit zou echt perfect zijn! Fingers crossed! <3

 22. I love love love this curlers, and wanted to buy them recently. I have a Jose Eber curling iron right now but am looking for a curling iron that will stay for a whole day and not jus half an hour. I hope I will win this because it takes so long with my normal curling iron.
  Btw I really love your blog and Instagram !!!

 23. Ik was enorm benieuwd naar dit toestel omdat mijn half-lang/carré haar in combinatie met een normale krultang zowat elke keer leidt tot 7 verbande vingers, één pijnlijk oor en een wispelturig – ik-krul-naar-alle-kanten-kapsel waarnaast een tricolore clown-pruik van de verkleedwinkel een beter optie zou zijn. Dit resulteert ook (bijna) elke eer in mezelf die terug in de douche moet en toch maar voor de variant met stijl haar gaat.
  As you can tell > I NEED THIS 🙂

 24. Nadat ik een tijdje geleden mijn haar doneerde aan Think Pink was het 35 cm korter en te kort voor krullen. Nu is het alweer veel gegroeid en wil ik eens wat anders met mn haar doen. Normaaal doe ik het iedere morgen met mn steampod, maar als ik jouw review lees over de Curl Secret Ionic lijkt die me veel interessanter dan de steampod. Zo kan ik eens mn haar in naturele krulletjes doen. En de workout voor mn armen is er mooi bijgenomen ?? hopelijk heb ik meer succes bij het deelnemen van deze wedstrijd dan met mn examens ? het zou alvast een mooi cadeau zijn! Veel succes aan alle meisjes ???

 25. Met mijn dikke haren vallen de krullen er uit,
  met deze BaByliss Curl sla ik misschien mijn buit?
  Dan kan ik eindelijk mijn haren temmen
  Als het tenminste niet vast blijft klemmen…
  Die mooie krullen dat wil toch iedereen?
  Dat kan met de BaByliss curl want zo is er maar een!

 26. Deze kruller is echt geweldig! Ik leende hem van een vriendin met mijn eindejaarsbal en mijn krullen waren perfect! Nu ik jouw review lees, zou ik deze toch wel héél graag in mijn kast hebben liggen om hem dagelijks te kunnen gebruiken! Jouw krullen zien er fantastisch, moeiteloos en heel natuurlijk uit!

 27. Natuurlijk doe ik hier graag aan mee.
  Vorig jaar liet ik een permanent zetten en ik was zo verliefd op de krullen. Jammer genoeg is het heel duur om dit elke twee maanden te laten doen, mijn studentenbudget kan dat jammer genoeg niet aan 🙁
  Je zou me hier heel erg gelukkig mee maken!

 28. Ik ben altijd heel erg verliefd geweest op de krullen van lauren conrad en nu ik deze post zie met jouw ervaring en foto’s heeft dit mij aangezet om mee te doen. Ik heb ook verschillende krultangen gebruikt en kreeg telkens een teleurstellend resultaat. Ik deed meer moeite dan dat het waard was. Vaak was mijn haar dan ook nog beschadigd. Dus ik gaf de hoop op. Maar dit toestel ziet er geweldig uit!

 29. Na eens helemaal yolo te doen en 30cm van men haar te hebben geknipt, is het eindelijk weer lang genoeg voor curly hair!
  Deze krultang zou dan ook perfect in mijn badkamer passen!

 30. Super mooi resultaat!! Als ik krullen in mijn haar maak, dan zakken ze al na 30 minuten uit. Ik heb dan ook geen goeie krultang, dus hopelijk kan ik het met deze wel eens proberen en een heel mooi resultaat behalen.

  Ik hou trouwens van jouw foto’s!

 31. Lijkt mij fantastisch! En snel! Want met de oude toestellen moest ik altijd 2 uur vroeger opstaan om mooie krullen te bekomen ? Ik ben helemaal klaar voor een Southern Belle te worden!
  Xoxo, b

 32. Vroeger probeerde ik het geregeld om krullen in mijn haren te leggen…met en stijltang. Ik heb veel en dik haar, geen pretje dus om je haren te krullen. Bovendien had ik 4 uur later geen krullen meer omdat alles uitgezakt was.
  Van mezelf heb ik kaarsrecht haar (je hoort me niet klagen hoor) maar ik vind het al eens tof om af te wisselen. Uren tijd steken om mijn haar in een andere vorm te krijgen is echt niet aan mij besteed… Deze krultang zou voor mij dus ideaal zijn! Bovenaan men verlanglijstje, helaas is kerstmis net voorbij 🙁 Misschien toch nog een laat pakje?

 33. Echt een supermooi resultaat! Met een traditionele krultang krijg ik zo’n krullen niet voor elkaar en is het risico op brandplekken inderdaad groot… Deze krultang is daarom ideaal en staat ook op mijn verlanglijstje.

 34. Super mooie krullen! Ik herkende mezelf helemaal in deze post 😀 uren knoeien met een krultang of stijltang en toch uiteindelijk opgeven en dan maar je haar stijl laten :p dit lijkt super easy! Ik ga dit zeker proberen!

 35. Wauw! Wat een mooie bos krullen.
  Dit toestel lijkt me een fantastisch fijn product. Inderdaad, geen uren geknoei meer om dan uiteindelijk een dotje te maken. Toch maar eens uitkijken voor deze kruller!

  Leuke blog!
  Liefs,
  Sarah

 36. Zelf ben ik ‘vervloekt’ met dik en golvend haar terwijl ik van andere mensen vaak te horen krijg dat ze jaloers zijn op mijn haar. Met deze handige krultang kan ik mijn golvend haar toch omvormen tot weelderige krullen (want ja ik ben fan van krullen én jouw haar ziet er fenomenaal mooi uit na het gebruik van de krultang!)

  Let’s hope for krulletjes!

 37. Ben helemaal weg van de krullen in je haar! Zelf ben ik mijn lang stijl haar een beu. Zou het geweldig vinden om er ook eens zo’n krullen in te zetten zoals jou 🙂

 38. Helaas pindakaas verdwijnen bij mij de krullen ook in 1-2-3. Naar deze krultang ben ik al een tijdje benieuwd … het lijkt mij ook gewoon een hele fijne ervaring. Floep! En weer een nieuwe krul. Super leuk!

 39. Al jaren droom ik van krullen in mijn haar. Helaas heb ik een sluik kapsel, met een lichte slag naar buiten toe. Ik heb af en toe mijn haren laten krullen met een krultang toen ik jong was, maar ik moest telkens 45 minuten stilzitten en het effect bleef maar gedurende een hele korte tijd. Ik heb ook een tijd warmtekrullers gebruikt, maar ook die krullen blijven slechts een uurtje of twee.

  Drie jaar geleden ontdekte ik de Curl Secret. Dat zorgde ervoor dat ik drie volle dagen kon genieten van prachtige bos natuurlijke krullen, zoals ik altijd al wilde. Na de derde dag kon ik niet anders dan mjn haar te wassen, omdat mijn haren bovenaan echt te vet geworden waren, maar mijn lengtes lagen nog steeds in een wondermooie krul. Ik was er echt verliefd op!

  Omdat ik op het internet allerlei verhalen had gelezen van meisjes wiens haar erin vast was komen te zitten, durfde ik zelf niet met de krultang aan de slag te gaan en liet ik het door mijn mama doen. Ik voelde me iedere keer een echte ster die behandeld werd. Heerlijk!

  Toen ik je foto op Instagram zag, ben ik de krultang opnieuw uit de kast gaan halen. Ik had maandag mijn eerste examen en wilde graag stralen. De krultang blokkeerde echter volledig. Na enkele lokken gekruld te hebben, zuigt hij geen haar meer op. Hij maakt nog geluid, maar er gebeurt niets. Zo jammer!

  Nu ik lees dat jij zelf je haren deed en dat dat prima ging, ben ik helemaal gemotiveerd om opnieuw vaker mijn haar te krullen. Maar zolang de oude krultang niet werkt, gaat dat natuurlijk niet. Het is dus wel mooi dat je niet alleen de Curl Secret mocht testen, maar dat je er ook eentje mag weggeven.

  Ik zou dus heel graag meedoen met de giveaway. Het zou nog geweldiger zijn natuurlijk, mocht ik winnen. Dan kan ik opnieuw regelmatig (en deze keer zelf!) met krullen rondlopen en stralen. ??

 40. Ik zou graag deze hairtool winnen omdat ik door ziekte een heel deel van mijn haren ben verloren waardoor ik nu permanent een bad hairday heb als ik het niet style. Deze tool zou mij uren in de badkamer besparen smorgens dus hij komt wel van pas 😀

 41. Ooh deze zou ik zo graag willen, ik ben echt onhandig met elke krultang.
  Ben al zolang benieuwd naar deze krultang echt een zaligheid lijkt het mij !!
  Gedaan met die verbrande vingers ? !
  Lets hope !! Finger crossed ??

 42. Ik hoop dat dit toestel ook werkt voor kort haar want dat is niet evident met een gewone krultang. ? vroeger deed ik zo veel met mijn haren, invlechten, opsteken, … nu ze korter zijn ziet het er meestal hetzelfde uit. Het zou leuk zijn als ik op een korte tijd wat volume in mijn haren zou krijgen? zo heb ik nog eens een ander kapsel ?

 43. Zijn we niet allemaal op zoek naar de perfecte Pinterest krullen? Denken we niet – tijdens zowat elke Britse of Amerikaanse realityserie waaraan we verslaafd zijn- damn, hoe doen die dat toch? En heel af en toe, met de perfecte vettigheidsgraad van het haar, wordt je krullenexperiment een succes… na uren sukkelen… mits een klein fortuin aan haarlak… en nooit vóór een significant event maar altijd wanneer je eigenlijk toch niet van plan was om naar buiten te gaan.
  Deze post geeft hoop op een betere toekomst voor vrouwen met zielig haar.
  Dank.

 44. Ha, mijn hele leven lang droom ik van krullend haar. Ik heb al enkele keren permanente krullen laten zetten en dat vind ik dan ook ge-wel-dig want anders heb ik echt van dat haar waar helemaal niets (echt wel niets!) van beweging in zit. Maar na enkele keren leken mijn haren dan toch echt wel kapot te gaan van de producten die erin worden gesmeerd. Daarom waag ik mijn kans om deze ultra moderne krultang te winnen. Omdat ik zeker weet dat het gezonder is voor het haar maar ook omdat jij er een prachtig resultaat mee weet te vinden. soooooo, let’s pray for my hair.

 45. Heb zelf deze krultang mogen uittesten bij de kapper op oudjaar en ben net als jij overtuigd geraakt! Het zou mooi zijn mocht ik het nu ook kunnen winnen natuurlijk 🙂

 46. Mijn eigen dikke krullen mogen wel eens plaats maken voor de fijnere krullen van deze krultang! Eentje winnen zou heel leuk zijn ?☺️

 47. Als kind (14-jarige) droomde ik ervan om mijn stijle lokken om te toveren tot mooie glanzende krullen. Met krulspelden probeerde mijn mama er steeds iets moois van te maken, en dat lukte maar het bleef nooit de hele avond goed. Gelukkig bleef het net lang genoeg om ‘mannequin’ te spelen; zo liep ik dan uren rond te zwieren met mijn krullen! Daar heb ik vele familiefeestjes plezier mee gehad!
  Nu zou het fijn zijn als ik zelf lange blonde krullen kan zetten waar ik uren plezier van heb.

 48. Zalig!

  Ik twijfel al lang om eentje te kopen. Door het resultaat bij jou te zien ziet het er echt goed uit! Wanneer ik mijn haren krul met een gewone krultang blijven ze meestal maar 1 uur zitten aangezien ik zo een dik haar heb… het zou leuk zijn om dus deze krultang te winnen en ook eens het gevoel te krijgen dat ik heel goed sta met MOOIE krullen en eens iets anders kan doen met mijn haar dan alleen gestyled haar 🙂

 49. Wauw, wat een prachtige krullen, ze staan superleuk!

  Zelf wil ik de Babyliss Curl Secret al een lange tijd aanschaffen, maar door alle negatieve reviews besloot ik het toch maar niet te doen. Maar na het lezen van jou review, ben ik toch weer overtuigd! Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 50. Wauw de krullen staan je echt mooi, ze lijken ook helemaal niet ‘fake’ wat ik bij veel tangen wel het probleem vind.. super!!

 51. Zou echt hé-le-maal hét van hét zijn als ik deze win. Vorige week m’n haar laten knippen.. natuurlijk veel te kort, met deze babyliss curl secret kan ik gewoon in no time terug leven in m’n haar steken!
  Bij jou staan de krullen in ieder geval top!
  Would be awesome to win! ☘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *