Press Enter / Return to begin your search.

Podcastaflevering #2: zo verleng je de levensduur van je kleding

Wil jij ook stap voor stap bouwen aan een bewuste garderobe? Met mijn podcast “Missie Duurzame Kledingkast” neem ik je mee naar het prille begin van mijn persoonlijke modmissie, geef ik je inzicht in mijn hoofd en in de kledingwereld én overspoel ik je met praktische tips. Want 6 jaren geleden maakte ik een gedreven beslissing: ik zou nooit meer fast fashion kopen. Mijn grootste wens? Dat iedereen wat meer kledingkoesteraar wordt.

Deze tweede aflevering staat volledig in teken van kledingonderhoud, want het duurzaamste kledingstuk hangt al in je kast. Daarom zit aflevering 2 boordevol praktische tips én toegankelijke handvaten om de levensduur van je kleding te verlengen. Van (al dan niet) wassen tot strijken, drogen en onderhoud. You’re welcome! En veel luisterplezier.

Ben je Spotify gebruiker? Hier beluister je de aflevering:

Ben je Apple Podcasts gebruiker? Hier beluister je de aflevering:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *