Press Enter / Return to begin your search.

4 thoughts on “Hoe duurzaam is linnen kleding?”

  1. Wat prettig dat je dit zo uiteen hebt gezet, erg leerzaam! Ik probeer meer stofkennis op te doen. Ik heb wel het idee dat linnen enorm slijtvast is (en eigenlijk alleen maar soepeler en mooier wordt). Dat is qua duurzaamheid ook een belangrijk aspect. Zelf ervaar ik het ook wel als een vrij ’tijdloze’ stof. Maar dat is uiteraard ook persoonlijk.

    1. Dankjewel, Hermien! Hopelijk kan ik je de komende twaalf weken blijven boeien, want dan neem ik iedereen mee op ontdekkingstocht doorheen heel wat textielsoorten.

      Helemaal akkoord in verband met linnen, hoewel het inderdaad persoonlijk is. Vind het de max dat dit materiaal zichtbaar verandert hoe meer je het draagt, zónder te slijten. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *