Press Enter / Return to begin your search.

Summer mocktails with Pure Leaf

24 thoughts on “Summer mocktails with Pure Leaf”

 1. Ik word al super enthousiast als ik het lees! Perfect voor bij mijn birthday BBQ binnenkort!
  Ben benieuwd naar hoe ze zullen proeven, de iced tea op zichzelf is in ieder geval al super lekker!

  1. Ooh kei leuk om te horen, ik ben er sindsdien ook echt zot van geworden! & Nee inderdaad, op de press days werd de iced tea gewoon geserveerd! Op deze wijze vind ik ze nog dat tikkeltje specialer 😀 xx

 2. Het liefst zou ik een pure leaf mocktail willen drinken met wat klasgenoten en vrienden na de examens. Genietend van de zon, voetjes omhoog met een mocktail in de hand. 🙂 Groetjes!

 3. Ik heb Pure Leaf de eerste keer gedronken op de boekvoorstelling van Evi ~ Rue Nø ~ sindsdien fan en de combinaties lijken me heerlijk.
  X Petra

 4. Sinds de pressdays ben ik ook volledig verkocht! Van zodra ik ontdekt had dat de Panos achter mijn campus de theetjes verkocht, ben ik al meermaals gepasseerd. ?

 5. Oh mijn vriend is dol op ice tea .. ik echter enkel van warme thee. Maar deze mocktails zien er ook verrukkelijk uit! Moet ik zeker eens proberen 🙂

 6. Met wie ik deze mocktail wil delen? Heel simpel: met al mijn vriendinnen die nu aan het mocken, euhm blokken zijn! Een ideale zomerse ontspanning!

 7. Ik ben sinds de Press Days ook helemaal verslaafd aan de Peach variant! Doe mij dus maar een glaasje van de Peach Sunrise 😉 en natuurlijk doe ik ook heel graag mee aan de give away 😀

 8. Ik ben een thee-fan van het eerste uur & deze zien er heerlijk uit! Ik ben pas jarig geweest & heb nog wat verjaardagsfeestjes in het vooruitzicht, aangezien de vriendinnen nadien nog naar huis moeten rijden zouden deze mocktails i-d-e-a-a-l zijn 😀

  ps. Leuke blogpost!

 9. Wow Eline, mooie foto’s! Ik weet allessinds met wie ik mijn pakketje zou delen…. Een mini barbeque met mijn vriendinnen, als het weer het toelaat! 😀

 10. Even terzijde: top dat je zoveel verschillende topics bespreekt op je blog, maakt het nog leuker om alles te lezen! Als theefan van het allereerste uur kijk ik er naar uit om al die smaakjes te testen!

  PS: ik zou deze delen met mijn hard studerende medebewoners 😉

 11. Deze mocktails lijken me ideaal om het schooljaar te eindigen en de start van de zomer te vieren! Ik zou ze delen met mijn klasgenoten, aangezien we tijdens de examens best nog even nuchter blijven 😀

 12. Mocktails? Ideaal wanneer ik na de examens een blind date heb met één van mijn nieuwe blogvriendinnen! Ook al zou het weertje dan nog niet mee zitten, ik krijg meteen een blij en zomersgevoel van Pure Leaf! Dus het zou héél mooi meegenomen zijn mocht ik zo een setje winnen tijdens deze blokperiode! 😉

 13. Ik word altijd aangetrokken door vormen en designs van flesjes, en liefst nog glazen als het kan!
  Die passie voeg ik dan samen met mijn liefde voor icetea dus dit kan niet anders dan een goede combinatie zijn. Picknicken, deze cocktails drinken met mijn geliefde en daarbij goed weer zou ideaal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *