Press Enter / Return to begin your search.

Cojacks – hippe fluovestjes

Onze Rode Duivels zijn terug van weggeweest… En hoé! De naam “Red Devils” is wereldwijd bekend en daarbovenop super hot. Waarom ik je dit vertel? Omdat telkens wanneer ik ‘Cojacks’ hoor, ik aan onze nationale voetbalploeg moet denken. Als je verder leest, zal je mij zeker en vast begrijpen.

Wat is… Cojacks?
Dit label biedt een alternatief voor fluovestjes die door de mensen niet vaak gedragen worden. Ik moet toegeven, mij zal je nooit in een fluovestje zien, enkel wanneer het euh… levensnoodzakelijk is. Maar Cojacks heeft mijn gedacht over de veilige fluovestjes helemaal doen veranderen. Zij verkopen géén veiligheidskledij, maar een hip reflecterend vestje, waardoor de zichtbaarheid van de persoon die hem draagt in het donker hoger is. Safety (and fashion) first!

 Schermafbeelding 2014-04-01 om 12.12.50Schermafbeelding 2014-04-01 om 12.11.22

Over de vestjes
Dankzij het reflecterend materiaal van een Cojacks ben je in het donker zichtbaar van op 150 meter. Weet je wat deze veilige vesten zo leuk maakt? De opdrukken zijn dag en nacht verschil, want door een unieke combinatie van reflecterende en niet-reflecterende verf zie je er ’s nachts anders uit dan overdag. Wanneer je op hun website gaat kijken, zie je bij de afbeeldingen ook hoé deze vesten oplichten in het donker. Een Cojacks is gemaakt uit een dunne en lichte stof, zodat je het makkelijk over een andere jas kan aantrekken. Bovendien hebben alle vesten een ritssluiting in het midden en twee zakken langs de zijkant waarin je een telefoon of MP3-speler kan opbergen. Handig!

Cojacks heeft aan man én vrouw gedacht. Op bovenstaande afbeeldingen zie je twee van de vier modellen die er zijn voor vrouwen. Onderstaande modellen zijn voor de mannen onder ons. Begrijp je nu waarom ik bij het horen van ‘Cojacks’ aan onze Red Devils moet denken?

Schermafbeelding 2014-04-01 om 12.15.40 Schermafbeelding 2014-04-01 om 12.17.34

Fervente fietsers, wandelaars, … Ik zou meteen naar de website van Cojacks surfen en jouw favoriete model uitkiezen. Een hippere interpretatie van een fluovest als deze, ga je nergens tegenkomen. Wat is jullie mening?

Eline

6 thoughts on “Cojacks – hippe fluovestjes”

 1. De vestjes zijn verkrijgbaar in rood en paars, voor mannen en vrouwen!
  Heel leuk dat je onze Cojacks in je blog hebt opgenomen, Eline.

  Deze coole fluo-varianten zijn gemaakt van 100% polyester.
  Je kan ze vinden op onze site: http://www.cojacks.eu
  (Binnenkort zijn er 3 nieuwe designs beschikbaar!)

  Come one ladies!
  Don’t hesitate and buy our Cojacks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *