Press Enter / Return to begin your search.

The ugly Instagram truth

16 thoughts on “The ugly Instagram truth”

 1. Met sommige punten ben ik helemaal mee eens! Ik volg ook alleen maar iemand omdat ik het account interessant vind en van plan ben om dit te blijven volgen. uiteindelijk is het hele bloggerswereldje best fake in die zin dat je alles altijd beter wilt laten uitzien. Niemand heeft bijvoorbeld zin om een blog te lezen waarom de blogger constant depressief zit te schrijven :p maar zoals jij al zei: we kijken allemaal liever naar mooie plaatjes!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 2. Die hashtags… Vreselijk! Daar erger ik me ook blauw aan! En goh, ja. Een mooie feed is natuurlijk altijd aantrekkelijker, dus ik probeer hier wel wat op te letten. Maar eerlijk? Ik vind de jouwe (en die van sommige anderen) zo veel mooier. Hoe doen jullie het toch?

 3. Leuk artikel! Ik stoor mij altijd aan mensen die alle mogelijke vormen van foto’s door elkaar gebruiken: liggend, staand, met een gekleurde rand … Daar word ik allesbehalve kalm van! 😉

 4. Bwah, aan die hashtags kan ik mij dus ook enorm ergeren. Ik gebruik er eerder te weinig maar het is mij dan ook niet te doen om de meeste volgers. Followforfollow? Nee, dank u. Het blijft een echt pareltje jouw account!

 5. Oh yes, die miljoenen hashtags, daar word ik ook onnozel van! Zelf ben ik niet echt een consistente poster, maar de volgers kunnen me ook gestolen worden, haha ^^ Ook nog eens de reden waarom er niet veel samenhang zit in mijn posts, al hou ik alles toch zo basic mogelijk zonder te veel kaders en tralala

 6. Welke filters gebruik jij? De foto met filter is zoveel beter en het zou zeer fijn zijn moest je jouw tips delen, zodat al je volgers je raad kunnen opvolgen.

 7. Oh dat volgen-ontvolgen spelletje is super irritant! En ook de waslijst van hashtags die gewoon copy-paste in een bericht wordt geplaatst is stom.
  Mijn IG feed is waarschijnlijk vrij rommelig, niet qua vorm maar zeker van kleur en dergelijk. Maar het weerspiegelt op die manier ook een beetje mijn persoonlijkheid vind ik.

  Alleszins ik heb je leren kennen via IG en ik vond direct dat je feed er super aantrekkelijk uit zag! Goed bezig dus 😀

 8. Die foto’s zijn idd een groot verschil! Welke filter gebruik je?
  Vind je dan ook dat iedere foto dezelfde grootte enzo moet zijn of af en toe eens een witte omranding kan? Dat lijkt idd nogal chaotisch maar soms kan de foto er dan nie helemaal op van mij. Ik ben nu al veel consistenter op instagram maar moet nog veel meer posten om mijn voorgaande chaos naar onderen te schuiven 😉

  1. Hi Céline, in mijn meest recent artikel over vakantiefotografie geef ik mijn edit-geheimen een beetje vrij! Hopelijk heb je er wat aan! Voor de rest vind ik inderdaad dat je kiest voor: ofwel ál je foto’s met een witte omranding ofwel al je foto’s in vierkant formaat. Op die manier creëer je een regelmaat en ziet je Instagram er ordelijker uit! Good luck, en als je nog vragen hebt, je weet me te vinden hè!
   X Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *