Press Enter / Return to begin your search.

3 thoughts on “Slim organiseren en bewaren in de keuken met Amuse Your Day”

  1. Mooi merk! In Nederland heb je Mepal als onverwoestbaar opbergmerk en dat wordt ook hier gemaakt, zo tof. Gaat serieus generaties mee ook. Ik gebruik ook veel oude glazen potten e.d. voor restjes en glazen bakken van Ikea, maar aan van diee slechte, verkleurende bakjes van de supermarkt begin ik nooit meer. Liever iets wat een leven lang mee gaat.

    1. Dankjewel voor je fijne reactie, Hermien! Ik kan me helemaal vinden in je reflectie. Naast de bowls van Amuse gebruik ik ook nog (oude) glazen potten. Die goedkope plastic doosjes en potjes vertrouw ik ook niet om m’n voedsel veilig in te bewaren. 🙂 Safety first!

  2. Mijn dochter moet deze blog lezen, want ze heeft altijd problemen om spullen in de keuken goed te organiseren of te bewaren. Lijkt mij wel een leuke merk te zijn. Ik zal hem zeker ook zelf uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *