Press Enter / Return to begin your search.

2 thoughts on “Over de struggles van een duurzame garderobe en hoe je het haalbaar houdt”

  1. Heel herkenbaar! Ik ben ook zo’n extreme denker.

    Vorig jaar besloot ik dat ik alleen nog maar tweedehands kleding wilde dragen. Op een gegeven moment vond ik een fantastisch paar nieuwe schoenen, waar ik helemaal verliefd op ben. Uiteindelijk kocht ik ze en voelde me dagenlang schuldig.

    Het duurde even, maar inmiddels draag ik ze met veel plezier en besef ik dat het niet erg is om af en toe iets nieuws te kopen. Als de balans er maar is!

    1. Dankjewel voor je reactie, Lea! Best wel fijn om horen dat er nog mensen zijn die alles een tikkeltje te perfect willen uitvoeren. En je hebt helemaal gelijk, des te meer ga je die aankoop ook appreciëren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *