Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

Open showroom LNBeanies en LNAndes

LNBeanies en LNAndes, de labels van toffe madam Ellen Kegels. Ik heb het er toch al enkele keren over  gehad op mijn blog. Waarom? Ten eerste ben ik zot van alles wat met knitwear te maken heeft, ten tweede… haar labels zijn mijn number one, mijn favoriet. Mede dankzij haar heb ik de brei- en vooral haakkriebels al een hele tijd te pakken. 

Ben jij ook fan van haar collecties of misschien wel fan-in-wording? Dan heb ik een top idee voor jou. Ellen Kegels houdt een “Open Showroom”. What to expect? De nieuwste LNAndes collectie wordt aan je voorgesteld op zaterdag 22 en zondag 23 februari. Jij ontdekt dus de nieuwe colors en modellen als eerste en kan ze ook mee naar huis nemen. Ik had er zo graag bij willen zijn maar het lot heeft ervoor gezorgd dat ik op 22 en 23 februari in Brugge zit. 

Dus, please, be my ears and eyes en vertel me alles over de nieuwe collectie!

Schermafbeelding 2014-02-18 om 17.54.05

Liefs,
Eline

Pictures – all rights reserved @ Ellen Kegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *