Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

Open Showroom LNAndes & LNBeanies

Afgelopen vrijdag vroeg ik jullie om my ears and eyes te zijn op de Open Showroom van Ellen Kegels omdat ik in Brugge zat. Na een super tof weekend in Brugge ben ik erin geslaagd om nog nét voor “sluitingstijd” een bezoekje te brengen aan de Open Showroom in Antwerpen. Joepie-jeej! .

De nieuwe LNAndes collectie is vol frisse pastelkleurtjes waarbij mijn modehart meteen sneller slaat. De nieuwe collectie zie je op onderstaande foto. Mijn favorieten? Mint green en washed rose… wauwie! Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Bovendien is er ook een nieuwkomer in de reeks, de Edgy Ellen, super classy. Deze kan je hier bekijken.

LN_yourddofme

Verder hadden de bezoekers van de Open Showroom ook de mogelijkheid om enkele afgeprijsde LNBeanies items op de kop te tikken. Op onderstaande afbeelding zie je allemaal LNBeanies‘ headbands, en rechts zie je enkele heavy knitted vests, classic men scarves en heavy knitted cable scarves. Ikzelf ging aan de haal met een bic blue baggy beanie. Waarom? Omdat deze perfect matched bij mijn LNAndes bic blue scarf. Woeps… Girls will be girls. By the way, heb je mijn super cute key beanies al gespot op onderstaande afbeelding? Mijn sleutels gaan vanaf nu fashionable door het leven. Thanks, miss Ellen! Ik ben heel blij dat ik nog snel even langs kon komen, bang on time. 

LN_yourddofme3

LN_yourddofme2

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *