Press Enter / Return to begin your search.

DEEL 1: Mijn eigen mini collectie handtassen!

29 thoughts on “DEEL 1: Mijn eigen mini collectie handtassen!”

 1. Deze week zei mijn moeder nog tegen me: “zou je niet beter eens een rugzak nemen voor je schoolspullen in plaats van al die onhandige handtassen?” En oh my! Ik denk dat ik de perfecte rugzak heb gevonden! Ik hoop dat ik deze limited edition van jou collectie te pakken kan krijgen!

 2. De collectie is echt super mooi. Zwart is altijd een goed idee en perfect te combineren met alle soorten outfits. Ik hou van de soberheid van de stuks, maar door de verschillende soorten leer, hebben ze toch een super leuke en speelse toets! Love them! Indien ik de kans zou krijgen, zou ik er zeker eentje willen aanschaffen 🙂
  Love them!!
  X, Eline

 3. Hier is er iemand enthousiast!!! ??? Super Eline! Heel mooi! Ben HEEL geïnteresseerd in de backpack (ik zie mezelf er zo mee rondlopen ?) Los daarvan zijn ze alledrie top!

  1. Ooh Saartje da is kei leuk om te horen!! Dankjewel! Ik houd je zeker op de hoogte ivm verkrijgdatum en prijs, want dat moet via degene die de tas met de hand maakt nog finaal afgeklopt worden 😀
   X Eline

 4. OOOOH WAUWIE! Eline, zo’n prachtige collectie! Ik zie onmiddellijk jouw hand in de ontwerpen. Haha, misschien moet ik mezelf eens een kerstgeschenkje cadeau doen. 😉 Maar eerst kiezen, want ik vind alles mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *