Press Enter / Return to begin your search.

6 thoughts on “Waarom je de kalkrots in Calpe moet beklimmen lees je hier!”

  1. Heel leuk geschreven! Ik was op zoek naar andere ervaringen over de Spaanse Costa, omdat ik daar twee weken geleden ook naar toe ben gegaan. Ik schrijf altijd voor mijzelf een leuk verhaaltje, zodat ik het later weer kan teruglezen. Ben helaas mijn boekje kwijtgeraakt 🙁

    Ik heb daar ook een wandeltocht gedaan op aanraden van een collega. Zij doet dat vaker (in haar vrije tijd en op vakantie) en heeft speciale sneakers voor deze tochten. Helaas niet dezelfde maat, dus heb op aanbevelen van haar een sneaker gekocht via https://www.werkschoenen-bouw.nl/.

    Waar koop jij jouw ‘leukere’ sneakers die bedoeld zijn voor zulke wandeltochten?

    Groetjes,

    Dalicia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *