Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

I went to LNPops Summer Sale (Antwerp)

Ik heb me er al meer dan eens over uitgesproken, LNBeanies en LNAndes zijn mijn favoriete knitwear brands. Dat zullen jullie op mijn sociale media kanalen wellicht gemerkt hebben! Afgelopen week popte oprichtster Ellen Kegels en haar merken in Antwerpen, op enkele straten van mijn studiootje. Dat kon ik niet missen, right?

LNPops Summer Sale

Deze keer was het best “e specialleke”, zoals we in Limburg zeggen. Voor het eerst ontwierp Ellen een limited edition katoenen LNBeanies SS14 collectie. Oversized tanktops, truien met 3/4 mouwen, unisex beanies, headbands, schattige babywear én zelfs bikini’s. Met andere woorden: een collectie om van te snoepen en de zomer op z’n best in te zetten. Op de eerste dag van haar vijfdaagse pop-up werd elke bezoeker verwend met een Cointreaux Fizz cocktail. Yummie! Spijtig genoeg kon ik die vrijdag niet aanwezig zijn, maar afgelopen maandagochtend zette ik wél koers naar Kronenburgstraat 90 in Antwerpen. Uiteraard heb ik er ook leuke kiekjes gemaakt… Kijk je even mee?

Op onderstaande foto zie je Ellen’s LNAndes collectie. Knusse knitwear voor winter én zomer!

Jazeker, je kan zelfs in knitwear zonnen. LNBikini’s… klinkt als muziek in de oren en ze zien er ook nog eens fantastisch uit!

Ook cotton beanies en headbands kunnen in deze collectie niet ontbreken. Frisse kleurtjes voor de zomer… We like!

Dat Ellen fan is van oversized, is al even geen geheim meer. Ik kan het alleen maar aanmoedigen, want de truien met 3/4 mouwen vielen ook bij mij in de smaak!

Mijn aanwinst van de dag? Een donkergrijze tanktop van LNBeanies. Het was liefde op het eerste zicht, want van zodra ik hem aandeed, paste hij me als gegoten. Daarbovenop ben ik een liefhebber van donkere kleuren… Van een win-win situatie gesproken! Op mijn Instagram account kon je hem ook al bewonderen. Wat vind jij van mijn zomerse knitwear aankoop? Of ben je zelf gaan lopen met een tof item uit de LNPops Summer Sale?

Liefs,
Eline

For more inspiration and fun talks, check Facebook!

9 thoughts on “I went to LNPops Summer Sale (Antwerp)”

    1. Oh dankjewel Laura!! De bikini’s zijn ook mega leuk, ze hadden er zelfs één gemaakt in de drie kleuren van België (maar heb al tamelijk wat bikini’s en doe dat ook niet zo vaak aan) Liefs, Eline x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *