Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

20 thoughts on “HOTSPOT #3 — Japanse tuin”

  1. Oh leuke tas! Ik heb er ook al 2 van Détail uit de vorige collecties. De Cosmopolitan is echt m’n favorietje, ook gewoon geweldig praktisch. En de Japanse Tuin staat al een tijdje op de wishlist op te bezoeken. Dringend eens tijd maken!

    1. Oh, zalig om te horen dat je er ook al twee tasjes van hebt! Het formaat is inderdaad mega handig, ik neem ‘m werkelijk overal mee naartoe. De Japanse tuin is echt een topper, zeker eens bezoeken tijdens een zonnig weekend!

  2. Wooow, moet ik eens onthouden voor als ik mijn schoonfamilie in Limburg bezoek! Prachtige locatie 🙂
    En mooie foto’s ook! Dat vestje trouwens: love love love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *