Press Enter / Return to begin your search.

3 thoughts on “Hoe Cost Per Wear je helpt bewuster te shoppen”

  1. Dit principe – gecombineerd met het leren herkennen van kwaliteit en het verdiepen in mijn eigen stijl – heeft mij als koopjesjager zeker geholpen in het doen van duurzamere investeringen. Mijn cost-per-wear is van veel stukken erg laag (denk soms aan 1 of 2 cent) omdat mijn kast grotendeels uit tweedehands bestaat. Ook daar lukt het me om kwalitatieve pareltjes op te duikelen inmiddels die ik ook met liefde repareer of laat repareren als dat nodig is.

    1. Heerlijk om te horen, Hermien! Ben helemaal akkoord met wat je zegt: ‘dit principe, in combinatie met het herkennen van kwalitatieve kleding en jezelf’ is goud waard.

      Hetgeen dat ik heel graag in de toekomst wil exploren is tweedehands. Ik geef m’n eigen spullen of kleding vaak een tweede leven, op verschillende manieren, maar zelf heb ik nog geen leuke vintage/tweedehandswinkel in mijn buurt ontdekt waarbij ik zélf mijn slag kan slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *