Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

8 thoughts on “Dilemma van de maand: wat met mijn haar?”

 1. Hihi, met de laatste foto linksonder ben ik ook al eens naar de kapper gestapt! 😀 Misschien aan de warme kant blijven van blond, aangezien je zo’n lichte huidskleur hebt?

  1. OH ECHT? De laatste foto linksonder gaat ’t wellicht ook worden… 😀 De meesten raden me die tint aan! Ai caramba, nu nog een kapper zoeken haha! X

 2. I feel your pain! Ik ben ook zo’n eeuwige twijfelaar als het op mijn haar aankomt … met 101 verschillende stijlen en kleuren op mijn Pinterest bord! ik ben wel al jaren tevreden van mijn kapper, pas zijn eigen salon (Haarage) geopend in Overpelt!

 3. Ik ken er te weinig van om je raad te geven, maar ik ben er zeker van dat een goede kapper jou echt wel kan helpen met het kiezen van de juiste tint die ook mooi past bij je lichte huid. Mijn advies is dan ook heel simpel: ga langs verschillende kappers en stel hen de vraag. Als je uitlegt dat je nog aan het twijfelen bent en hun advies graag zou willen, zullen ze je zeker en vast voort helpen. Al is het maar om een potentiële klant binnen te halen. 😉

 4. You’re beautiful either way, me zo’n knap kopke! 😉 maar I know the feeling, girl… nadat ik gestopt ben met mn haar te kleuren en terug mn mooie asblonde lokken heb wil ik er ook zo voorzichtig mogelijk mee zijn… :O ik zou gaan voor een van de twee foto’s onderaan. Allebei knap, de rechtse lijkt zelfs een beetje op je kapsel toen je het pas gekleurd had, toen die ene keer 🙂 dat was heel mooi! Xoxo

  1. Oooh merci voor de sweetest comment ooit, lieve Jazzy!
   Ik ben nog steeds aan het twijfelen over het kleuren van mijn haar, maar de foto’s die jij noemt (de twee kapsels onderaan) zitten ook het meest in mijn hoofd! Nu nog een kapper vinden in Hasselt!
   xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *