Press Enter / Return to begin your search.

Glasses in wonderland

15 thoughts on “Glasses in wonderland”

 1. Love the sweater! Ik moet dan zeker de rest eens bekijken. Stiekeme Essentiel liefde! Maar brillen voor de esthetiek daar pas ik toch voor. Ik ben dolgelukkig met mijn lenzen. Dus als ik m’n bril niet moet opzetten, dan doe ik het niet ;). Wat niet wegneemt dat het inderdaad wel knappe modelletjes zijn!

 2. Die bril is prachtig! Eigenlijk ben ik altijd stiekem blij dat ik nog perfect zie en dus geen last heb van bril of lenzen. Toch betrap ik mezelf erop dat ik vaak jaloers ben op mensen die ongelofelijk leuk staan met een bril. Dit montuur is echt zo leuk!
  Fijne feestdagen! Sofie

  1. Oh dankjewel, Sofie! Haha dat gevoel ken ik helemaal – super blij dat mijn ogen het nog perfect doen! (Zodat ik een bril alleen maar draag als accessoire)

   Fijne feestdagen ook voor jou!
   X
   Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *