Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

90 thoughts on “We geven een Interhome vakantiewoning in Spanje weg!”

 1. Hoe gaaf is dit?
  Het uitzicht, het zwembad, de inrichting, de grote mooie slaapkamer en zoveel licht!
  Hoe leuk in onze drukke leventjes om eens even quality time met vrienden door te brengen hier!
  Mogen we er ook ineens blijven wonen hi?
  Als ik eens iets zou mogen winnen zou dit wel een hoofdprijs zijn, wat een luxe!
  Plus Spanje is my favorite place!
  Wat een droom…

 2. Wauw! Niet alleen is de villa heel erg mooooi, het ligt ook in Calpe! Mijn grootouders vertoeven hier erg vaak en zij zouden het heel erg fijn vinden als ik eens langs kwam 🙂 deze zomer is mijn laatste zomervakantie (ik studeer dit jaar af) dus het zou super zijn hier te kunnen logeren. Ik zou door het dolle heen zijn als ik dit win!

 3. I love the viewww!!! Ook de ruimtelijkheid van de kamers, de buitenkeuken en offcourse het zwembad maken dat je alles hebt wat nodig is om er een heerlijke tijd te vertoeven!
  Dit jaar hebben we geen centjes om op vakantie te kunnen, maar wie weet met een beetje geluk maken we via deze weg toch kans om ons even te gaan ontspannen in de zon met ons gezinnetje! Toi toi toi voor onszelf ?

 4. Het is gewoon de ideale plaats om van een geweldige vakantie te genieten, een prachtige vakantiehuis en een geweldig uitzicht! Perfect om een weekje volop te genieten van de rust, weg van alle zorgen en stress.

 5. We zoeken al even een huisje met vrienden om op vakantie te gaan deze zomer. Dit huisje met het buitenzwembad en de luxe kamers zou ideaal zijn om even te ontspannen na zo’n examens en te genieten
  Van Spanje!

 6. Jezus, what’s not to like!!
  Het heeft van buitenaf echt het traditionele haciënda-gevoel, maar binnenin is het mooi en modern ingericht. Moderne inrichting is vaak nogal kil van uitstraling vind ik, maar hier straalt het meer dan warmte uit! Heel erg uitnodigend. En de mozaïek in de badkamer is erg adembenemend! En hallo uitzicht! Wat maakt het uit als je een einde naar de stad of de zee moet als je zo kan genieten van de rust die je krijgt van deze woning met een uitzicht om voor te moorden!
  Superknap!!

 7. omdat ik wel een toffe vakantie verdien na al de miserie die ik heb meegemaakt. En ohja het zou zalig zijn om zo wakker te worden in een luxueus huisje met zo een uitzicht. Direct al de zorgen weg!

 8. Wauw, wat een pareltje! ?
  Het zou me enorm deugd doen om daar een week op vakantie te mogen gaan.
  De nood is enorm hoog na een goed gevuld eerste werkjaar met amper vakantie.
  Let’s hope! ?

 9. Wat een gave villa. De locatie is dik oké, knap ingericht, een zwembad zorgt altijd voor een meerwaarde,… alleen maar superlatieven ?

 10. Wauw! Mijn aandacht werd meteen getrokken naar deze post, toen er een foto verscheen op mn ‘verkennen’ pagina in Instagram. Hoe meer foto’s ik er dan van bekijk, hoe meer ik hier al ongelofelijk enthousiast van word! Ik zie het al voor me, veel beweging in huis met vrienden, een goed muziekje op en een verse mojito in de hand! ? goede locatie en een gezellig huis! Mooi uitzicht om bij weg te dromen, meer moet dat zijn. Ik ben klaar om een kleurtje op te doen in dat zalige zwembad! Ik zie het zitten, hopelijk bereid mn plotse ontmoeting met dit huisje via de verkennen pagina uit tot een echt avontuur!

 11. Het uitzicht is prachtig. Ideale gelegengeid om met de familie een weekje op valantie te gaan. Het is een eewigheid geleden dat we nog eens met zn allen samen op reis zijn geweest. Zou top zijn.

 12. Wauwie! Wij zoeken altijd de rust en een beetje authenticiteit op. De perfecte combo dus. Ook heeft mijn vriend Spaanse roots, altijd mooi meegenomen zo’n gratis tolk. ?

 13. WAUUUWW! Wat een villa! Droombestemming om weekje totaal te relaxen! En instagramproof as well;) mijn vriend en ik hebben beide drukke job dus zou ideaal en heel welkom zijn om hier wat te qualitytimen met enkele vrienden! Spannend!! ??

 14. Wow. Ik vind het moelijk om woorden te vinden voor deze prachtige plek…. ik wil zoveel zeggen, teveel zeggen. Ik zie er vooral ontspanning in. Wat een prachtig interieur en omgeving. Ik zou het hier echt geweldig vinden. Even genieten van de rust maar toch in een prachtig huis. Even jezelf een koningin laten voelen, daar zou ik echt aan toe zijn.

  Aangezien ik altijd in de zomervakantie doorwerk zou juni perfect uitkomen.

  Samen met mijn tweelingszus zouden wij het leven goed kunnen vieren daar! Because we love this!!!!

  We houden beide van foto’s maken dus elk hoekje word op de foto gezet!

 15. Zalige villa! Exact wat ik nodig heb om even tot rust te komen op deze drukke en vooral koude dagen. Ik kan wel een beetje zon en zwembad gebruiken. Als ik dit win doe ik een vreugdedansje rond dat zwembad.?

 16. Wow! De tegels in de living trokken meteen mijn aandacht. Ik vind het leuk dat de villa niet één dezelfde stijl heeft, maar dat er verschillende stijlen aanwezig zijn: strak, design, gezellig, …

 17. Waaauw, zo een tripje zie ik natuurlijk wel zitten! Al heel het jaar hard aan het werk dus er even tussenuit met vriendinnen zou echt welkom zijn! Het huisje ziet er echt super uit! Zo modern en toch authentiek Spaans, Love it!!

 18. Ik zou hier zo graag op reis gaan, de villa heeft echt een op-en-top Spaanse feeling en daarvoor ga je toch op reis? Om de cultuur op te snuiven? Het is echt een fotowaardige locatie en zou een perfect verjaardagscadeau zijn aangezien ik ook in juni verjaar ?❤

 19. ‘S morgends een lekker ontbijt maken en aan de gezellige ronde tafel zitten terwijl je mensen in actie aan de keuken ziet. Elke ochtend een plonsje maken om helemaal wakker te worden en bewonderend naar het panorama kunnen zien. Maar deze buitenplaats vraagt natuurlijk ook om een geweldige poolparty. ’s middags wat relaxen in de comfortabele lounge zetels met een boek en cocktail. ‘S avonds met allen aan de lange tafel genieten van een avondmaal. Ontspannen met een film in de prachtige woonkamer. De avond afsluiten met een plof op een zalig bed en de dag beginnen door heerlijk te slapen hebben. Si, por favor!

 20. Dit zou mega zalig zijn!! ? Zeker omdat we binnen 14 weken ons eerste kindje verwachten, dit zou ideaal zijn om nog voor een laatste keer te kunnen genieten, te ontspannen, voor dat ons leven totaal gaat veranderen met een klein babytje in huis! En dit dan in een fantastische villa in het mooie Spanje ? Zalig! Fingers crossed! ?

 21. Het brengt me terug naar mijn kindertijd. Mijn eerste vakantie met mijn mama. We bleven in Spanje logeren in een gelijkaardige villa. Ik kon toen nog niet zwemmen en had een zwemband van het monster van loch ness/eenhoorn (k heb nooit echt goed geweten wat het juist moest voorstellen) die ik de laatste jaren wel eens terug zie tijdens de zomerperiodes in winkels. Hoe heerlijk het zou zijn om nog eens terug te gaan. Dan geef ik mezelf en al mijn vrienden zo’n zwemband cadeau en kunnen we onze kindertijd nog eens opnieuw beleven.

  P.s: bij nader onderzoek blijkt het gewoon een zebra te zijn. ? Wel een vreemde gekleurde zebra dus snap ik wel waarvan de verwarming van mijn 4 jarige zelf kwam. https://www.bol.com/nl/p/zwemband-zebra-91x56cm-intex-58221np/9200000061953552/

 22. Big city life even inruilen voor een weekje rust en some vitamin SEA? Yes please! Afstuderen en meteen op reis kunnen gaan? Would be lovely :-))

 23. Aangezien mijn reisbudget momenteel op een laag pitje staat (lees: enkel 3 dagen Kiewit in augustus ;)), zou deze casa al mooi meegenomen zijn! Mijn favoriete plek: sowieso het zwembad (altijd al een waterrat geweest)

  Dus bij deze: shotgun eerste ligzetel onder de parasol en hopelijk kan ik die donut zwemband snel te water laten! *BOMMEKE*

 24. Waauw, los van het zwembad en het prachtige uitzicht ben ik ook in love met de typische Spaanse look van de villa.
  Ideaal om fijn te chillen in de zomer, misschien zelfs fijn om onze reis onder vrienden naar Ibiza mee af te sluiten?
  Van een druk feest-eiland naar een rustigere setting in het mooie Spanje!

  So let’s give it a try??

 25. Oh boy, wat een villa! Alles om een deugddoende vakantieweek door te brengen. Ik kruis mijn vingers zo hard dat ze bijna pijn doen 😉

 26. Wow…dit wil ik wel heel graag winnen hoor, een verblijf in een mooie villa! Wat het voor mij helemaal geweldig maakt, is het overdekte loungegedeelte. Ideaal te genieten en tot rust te komen met een wijntje in de hand en de zon op m’n snoet! Ideaal om te ontsnappen aan dagdagelijkse stress…

 27. Goh, wat ik toch echt het leukste vind is het uitzicht. Ik ben een enorme fan van vakantiewoningen met uitzicht ❤️. Geweldig!

 28. WAW! Wat een prachtige villa! De ideale locatie om een weekje tot rust te komen van de dagelijkse drukte.
  Behalve ‘working on my tan’ aan het zwembad en ontbijten op het prachtige terras lijkt dit me de ideale uitvalsbasis om Calpe te gaan ontdekken. Can’t wait to visit — zou een absolute droomvakantie zijn!
  Snel een kijkje nemen op de website van Interhome, moest ik (jammer genoeg!) niet geloot worden als winnaar, kan ik alvast kijken voor een andere vakantiewoning voor tijdens mijn jaarlijks verlof in september. Spanneeeend! 🙂

 29. Degene die zo’n mooi vakantiehuis niet ziet zitten, moet wel gek zijn!
  De prachtige setting, moderne en ruime woning en piekfijne foto’s laten mijn hart al sneller slaan. Laat die zon en -vooral- buitenkeuken mét BBQ maar komen. Ik zet de cocktails reeds klaar en blaas mijn luchtmatras alvast op!
  Fingers crossed ?

 30. Zalig! Wauwww ik zou een vakantie in deze Spaanse villa volledig zien zitten! Mijn valies staat al klaar… Fingers crossed! ✌️✌️✌️

 31. Ik kan maar 1 ding zeggen.. dit ziet er echt TOP uit!
  Zonnetje, zwembadje, enkele vriendinnen en een glaasje wijn 😉 .. kan het leven nog beter zijn? 😀
  Fingers crossed! x

 32. One word -> nice !!
  Na de negatieve spiraal die helaas veel langer blijft duren dan gedacht/gehoopt, zou dit echt wel ideaal kunnen zijn om het oude hoofdstuk af te sluiten en fris, vol moed, hernieuwde frisse energie en moed aan het nieuwe hoofdstuk of zelfs een nieuw boek te beginnen!
  Niets moeten, alles mag. Genieten van de zon, lekker eten, mooie omgeving, geweldig huis,.. Who wouldn’t want to do that?

 33. Wegdromen met de foto´s , nog meer genieten in realiteit. Zon, zee, en een prachtige locatie. Please please please, ik wil gaan!

 34. zalig, prachtig huis, prachtige omgeving, zalig weertje, een duik in het zwembad en een lekker avondmaal klaargemaakt in de buitenkeuken!
  meer moet dat niet zijn

 35. Ziet er een super gezellig huis uit, combinatie van Spaanse stijl met toch een moderne touch! En Spanje, wie wil daar nu niet naartoe! 😉

 36. Heb je hier echt nog een uitleg voor nodig ? Haha!
  Ik vind het geweldig, het eerste wat ik dacht is dat het echt op een celebrity huis lijkt van George Clooney ofzo! Ik wil me wel een week zo een celebrity wanen in dat huis ^^

 37. Mom’s birthday! Zou een fantastische verassing zijn voor haar én het hele gezin. Een droom omdat in zo’n prachtige villa te mogen vieren. En hoé instagramable is dit? Ik zou ineens een roze flamingo en opblaasdonut meenemen voor dat zwembad.
  And everyone needs a roadtrip once in a while, right? ?
  Fingers crossed!

 38. Wauw!
  Wakker worden met zo een zicht is de ultieme droomvakantie! En dan het moment nog kunnen delen met 7 andere vrienden, op en top perfect!
  Dan even een frisse duik in het zwembad en je dag kan niet stuk 🙂

 39. Op aanraden van de dochter meegedaan!
  Hoé zalig zou dat zijn om mijn verjaardag in dat mooie huis te vieren. Fingers crossed om dit te winnen met het hele gezin.

 40. Wat een uitzicht,
  Er verblijven lijkt bijna een plicht.
  Een plicht aan mezelf,
  Anders lijk ik wel een kelf
  (of kalf, ’t is maar hoe je’t ziet,
  Of je een grammarnazi bent of niet)

  Liefs en liefde,
  Je kapoen.
  Lynn

 41. De ideale villa om mijn mama eens de reis van haar leven te geven en er samen op uit te trekken.
  Het feit dat deze prachtige locatie in een zonnig en warm land ligt, zou haar gezondheid alleen maar ten goede komen.
  De villa heeft alle facetten van luxe ten top!
  Prachtig initiatief ook van de organisatie… mijn duimen gaan omhoog!

 42. Wat een giveaway zeg!! Ik ben even van m’n sokken geblazen.

  Wat ik leuk vind aan de villa? Euh.. Alles! Met als uitblinkers het zwembad (duh) en de buitenkeuken (fresh tapas & Sangria proof)!

  En nu, duimen maarrrr 😀

  X Sara

 43. Een super mooie villa met een leuke inrichting, een zalig zwembad en een fantastisch uitzicht! Heerlijk plaats om even weg te dromen met vriendinnen.

 44. Zalig om met de vriendinnen hier te verblijven!
  Ziet er ideaal uit voor ons.
  Zeer mooi uitzicht en wat een leuk groot zwembad!
  Hier zouden we super leuke foto’s kunnen maken!
  TOP TOP TOP!

 45. Dit ziet er tof uit voor mijn dochter en haar vriendinnen!
  De zon en een zwembad, meer hebben ze niet nodig!
  Dit zal zeker lukken in deze leuke Spaanse vila!
  toi toi

 46. Dit prachtige vakantiehuis (!!) in het mooie, zonnige Spanje (!!!) is DE beschrijving van een ongelooflijk toffe en ontspannende vakantie. Het mooie, zowel het binnen als het buiten, interieur weerkaatst meteen een vakantiegevoel waar iedereen naar opzoek gaat. Het zwembad zorgt al voor veel dolle pret en het wondermooie uitzicht belooft op veel adembenemende momenten.
  Deze wedstrijd winnen zou een ideale kans zijn om mijn vriendinnen te trakteren op een wondermooie en welverdiende vakantie, die we met elk moment zouden appreciëren.

 47. De villa ziet er zalig uit! Hele leuke en modern ingericht, maar vooral een zwembad met een prachtig uitzicht. Ik zie mezelf er al van de zon genieten! 🙂

 48. Uitrusten! Na een veel te drukke periode! Mijn frêle lichaam en geest zon (die oh zo helend is) en rust gunnen samen met mensen die ik graag zie: yes please? ??♥️

 49. Van adembenemend gesproken… Vanop je balkon kijken naar een prachtig landschap en in de verte de zee zien, zalig! Het huis is ook van alle comfort voorzien, wat het natuurlijk ook heel aangenaam maakt. Een zwembad voor een frisse duik en ’s avonds een heerlijke bbq, gezellig met vrienden of familie. Hier zeg je inderdaad geen ‘neen’ tegen.

 50. Oh heerlijk daar lijkt me. Binnen ziet het er gezellig, fris en open uit. Maar mocht ik er een weekje met mijn familie vertoeven zouden we vooral buiten zitten. Om te genieten van het zwembad, het wijdse uitzicht en de zalige Spaanse zon. Olè!

 51. Wooooow! Wat een mooi huisje om van de zomer te genieten! En een zalig uitzicht! De zon, een goed boek en het leuke terras, mijn vakantie kan al niet meer stuk! Perfecte plek om met een paar vriendinnen te relaxen.

 52. Een bbq onder een stralende zon met een geweldig uitzicht! En tussendoor een duik in het zwembad als verfrissing, count me in!

 53. Wauw! Hoe geweldig zou het zijn om met mijn man, pasgebore dochter en schoonouders hier een weekje te verblijven. Zij letten op onze dochter terwijl ze zonnekloppen en wij maken daguitstapjes. Heerlijk. Plaats genoeggeen om elkaar niet voor de voeten te lopen. En een heerlijke keuken om lekker te koken met locale specialiteiten, want ja, #foodie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *