Press Enter / Return to begin your search.

Ellen Kegels werkt aan tweede breiboek

Ellen Kegels van knitwear labels LNBeanies en LNAndes weet van geen stoppen. Deze jonge onderneemster is wel écht goed bezig en daar ben ik best blij om want ik ben compleet fan van alle items die ze ontwerpt. Na heel wat succesvolle pop up stores, een leerrijk breiboek, de uitbreiding naar het buitenland, een winter- én zomercollectie, … heeft ze nog heugelijk nieuws voor ons!

Ellen Kegels’ eerste boek ‘Goedgemutst’ krijgt er een zus bij. Een grote zus, want het wordt een vierseizoenen-boek genaamd In mijn nopjes. Net zoals het label LNBeanies zélf, loopt ook dit boek door alle seizoenen heen. Ellen bewees aan de hand van haar LNBeanies zomercollectie dat breien en haken in de zomer perfect mogelijk is. Katoenen tanktops, headbands, truitjes en zelfs bikini’s werden er verkocht én gedragen deze zomer.

Degene die LNBeanies een beetje kennen weten dat je in de webshop ook het wol kan bemachtigen, dat Ellen voor haar creaties gebruikt. Als kers op de taart zal ze binnenkort ook haar katoenen garen – 100% Peruviaans organisch katoen – verkopen. Hou de webshop dus zeker in de gaten.

Zoals je ziet gaat een breiboek altijd gepaard met mooie foto’s en duidelijke beelden, net zoals bovenstaande pretty cover. Daarvoor kan Ellen rekenen op fotografe Griet Hendrickx. Zij zal ongetwijfeld opnieuw oogstrelende foto’s maken die je in meteen zin geven om met je haaknaald of breipen aan de slag te gaan. Hieronder enkele sneak peaks.

Schermafbeelding 2014-08-09 om 13.02.31

“In mijn nopjes” zal vanaf november 2014 in de winkelrekken liggen. De prijs hiervan is voorlopig nog niet gekend, but I’ll keep you posted!

Liefs,
Eline

3 thoughts on “Ellen Kegels werkt aan tweede breiboek”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *