Press Enter / Return to begin your search.

Disney collab #myminniestyle

32 thoughts on “Disney collab #myminniestyle”

 1. Echt tof gedaan! De dotjes zijn wat mij betreft perfect! Ik kan me nog goed herinneren dat mijn mama vroeger mijn haar steeds in zo’n dotjes wou doen en dus is het onherroepelijk gelinkt met mijn jonge jaartjes die ik voor tv spendeerde, kijkend naar disney!
  Super leuk project en geweldige uitvoering!

  x Chelsea

 2. Wat een leuke foto’s!! Ze passen echt perfect bij de outfit, of de outfit bij de achtergrond.
  En wat een leuke samenwerking! Zou ik ook graag doen als Disney-addict 😀

  Leuk gedaan meid!

 3. Ik vind het heel erg geslaagd! Wat een leuk eindresultaat. Stiekem vind ik jouw look ook veel mooier dan die van Wild Girl. De jouwe straalt uniciteit en originaliteit uit. Bij Wild Girl is het eerder een enorme fangirl-outfit geworden. Dus, Eline, je hebt dit echt knap gedaan. Ook proficiat aan Elien en Laura. Het eindresultaat is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *