Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

7 thoughts on “Een casual outfit voor het tussenseizoen”

 1. Wat een toffe outfit! Ik had eerlijk gezegd ook een beetje hetzelfde gevoel van LolaLiza!
  Maar ik heb de vernieuwde collectie eens bekeken en je hebt gelijk! Het ziet er super on trend uit! 🙂 Leuk!

  Oh en die korting bij Take Off, tot hoelang duurt die nog? Ik zou wel durven achter een paar gaan 😉

  1. Kei tof om te horen dat je er zowat hetzelfde gedacht van had! Na het ontdekken van die Zoë Loveborn lijn was ik echt helemaal verkocht… Nu kunnen ze eindelijk de casual/trendy twintiger ook aanspreken!

   & Die TAKE-OFF korting is nog een hele tijd geldig 😀 happy shopping! X

 2. Echt een toffe look. Ik hou zelf ook heel erg van oversized bovenstukken. Het zit ontzettend goed, oogt een beetje nonchalant maar toch nog steeds heel casual! Een look die ik zelf ook veel draag! TOPKEUZE 🙂
  X, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *