Press Enter / Return to begin your search.

Eline Rey

over duurzame mode, bewust shoppen en méér.

OVER MIJ

Mijn naam is Eline en ik ben 27 zomers jong. Babbelkous is mijn tweede naam en dat vertaal ik maar al te graag naar het schrijven van persoonlijke verhalen. Ondertussen doe ik dit al meer dan zes jaar en heeft mijn blog al een pak veranderingen doorgemaakt. Wat eens een anoniem platform was om mijn schrijfstijl te verbeteren voor mijn opleiding, werd later een blog over sociale media om na een jaar schrijven te transformeren naar een typische mode en beauty blog. Ondertussen zijn de onderwerpen op mijn blog allesbehalve mainstream. Ik wil geen deel meer zijn van een oppervlakkige mode- en blogwereld waarin massaal geadverteerd wordt, een van de meest vervuilende industrieën ter wereld gesteund wordt én waar je continu ‘mooi moet zijn’.

Sinds begin 2018 ligt de focus van mijn blog dan ook voornamelijk op bewust shoppen en mens- en milieuvriendelijke mode. Een wereld die voor velen nog vrij onbekend is en waarin ik graag duidelijkheid schep. Doorheen de jaren is één element onveranderlijk gebleven: Eline Rey is nog steeds het verlengde van mijn Instagram profiel. Mijn liefde voor visuele verhalen is namelijk even groot als die voor tekstuele verhalen.

TRANSPARANTIE EN SAMENWERKINGEN

Eerlijkheid en authenticiteit draag ik hoog in het vaandel. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik zo transparant mogelijk communiceer naar jou — als lezer, maar ook als merk. Gesponsorde producten of diensten worden onderaan in iedere blogpost steevast aangegeven met een *. Ik schrijf dan ook onder het motto: “If I won’t buy the product/service in real life, it won’t make it to my online life”.

Heb je vragen, geweldige ideeën, wil je de krachten te bundelen voor een leuk (duurzaam) project of gewoon samen een warme chocolademelk gaan drinken? De max! Stuur een mailtje naar hello@elinerey.be.

Onderneming: Daily Digi
Ondernemingsnummer: 0659799740

De privacy policy van Eline Rey (blog) kan je raadplegen via deze link.

3 thoughts on “OVER MIJ”

  1. Hi Eline,

    We hebben weer een leuke opdracht voor je. Heb je toevallig een andere email adres waar we je op kunnen bereiken? We hebben namelijk problemen met hotmail adressen.

    Hoor graag van je.

    Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *