This was #MorningMakerAntwerp

Het leukste ochtendevenement van het jaar is gepasseerd. Op 4 september organiseerde Véronique Leysen (van Maurice Coffee & Knits) een zeer uniek pre-work event. Alles stond er in teken van genieten, gezondheid en je klaarstomen voor het werk op een ontspannende manier.  De aanwezigen genoten er van een yoga sessie (gegeven door Yoga Factory) op de hoogste verdieping van de KBC Boerentoren. Daar heb je een panoramisch zicht over Antwerpen.

Na de yoga sessie kon je er genieten van een gezond, deluxe ontbijt en een dosis heerlijke Maurice Coffee. Je kon er zelfs genieten van vijftien procent korting op de nieuwe wintercollectie van Maurice Knits. De aanwezigen genoten van een vleugje live muziek van Jazz Delivery of Dj Deloin en lieten zich verwennen door Elfi De Bruyn, Nanja Massy of de dames van The Beauty Spot. Nail, make-up, hair ánd henna touch-ups for the win!

Beelden zeggen zo veel meer dan woorden… Hieronder kan je het hele event ontdekken door de lens van mijn camera. (Tip: bekijk onderstaande video in HD voor de beste kwaliteit).

Heb jij zin gekregen om de volgende keer er ook bij te zijn?

Eline

 

16 Comments

  1. Zag er supergezellig uit 😀 En tof dat je er een filmpje hebt van gemaakt, geeft idd nog een betere impressie 🙂 x

    • Het was echt een topper van een ochtend, ook al moest ik er om kwart voor 5 voor opstaan! Hopelijk kan je er wel bij zijn op een volgende editie!

  2. Echt een super tof evenement! Hoop dat ze het snel overdoet!
    Filmpje geeft echt perfect weer hoe het was, kei leuk in elkaar gestoken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *