Beauty catch: The Body Shop Matte Lip Liquid

Wanneer iemand me vraagt wat mijn absolute favoriet onder de make-up producten is, dan antwoord ik zonder enige twijfel ‘een super dunne eyeliner’ of ‘een mooie lipstick’. Deze twee elementen zijn cruciaal voor een geslaagde make-up look, vind ik persoonlijk. Zonder een dun eyeliner lijntje zie ik er verschrikkelijk moe uit. Met een (al dan niet) felgekleurde lipstick voel ik me drie keer zo zelfzeker. Ik was dan ook razend enthousiast om de Matte Lip Liquid collectie van een van één van mijn favoriete beautylabels uit te testen voor jou.

Dit seizoen verwent The Body Shop ons met een gigantisch aanbod aan matte lipkleuren. De Matte Lip Liquids laten me instant dromen van de lente. Het kleurenpalet omvat een hele reeks opvallende tinten die stuk voor stuk voor een wauw-effect zorgen. Van zachte kleuren zoals roos tot felle kleuren zoals fuchsia en mysterieus donkerpaars. Er is werkelijk voor iedereen wat wils.

De lip glosses zijn erg makkelijk aan te brengen en, nog belangrijker, ze blijven vrij lang op je lippen zitten. Enkel wanneer je een hele maaltijd naar binnen speelt vervaagt de lipstick aan de binnenkant. Een snelle touch-up is genoeg om er de komende uren alweer flawless uit te zien. Last but not least: deze lipsticks zijn volledig dierproefvrij én vegetarisch. Hoewel dit erg normaal in de oren klinkt is dit jammer genoeg niet het geval bij alle beautylabels. Driewerf hoera voor The Body Shop!

BEAUTY, TO ME, IS BEING COMFORTABLE IN YOUR OWN SKIN.
THAT, OR A KICK ASS LIPSTICK.

 

PERSOONLIJKE TOPFAVORIETEN

De eerste dag dat ik de regenboog aan kleuren aanschouwde was ik ervan overtuigd dat ik nooit zou kunnen uitmaken welke tint ik het allermooist vind. Ze zijn namelijk allemaal even prachtig. Toch merkte ik na een paar dagen dat ik steeds opnieuw teruggreep naar enkele (vrij uiteenlopende) kleuren uit de collectie. Na een weekje uitvoerig testen kan ik met trots zeggen dat onderstaande vier kleuren mijn echte topfavorieten zijn. Uiteraard is dit een erg persoonlijke mening waarbij ik rekening houd met mijn eigen voorkeuren.

Bij het uitkiezen van mijn favoriete kleuren moest ik steeds terugdenken aan de goede raad die Hannah Hatcher me vorig jaar gaf tijdens een workshop. De raad luidde als volgt: Ook al heb je een zeer lichte huid, durf te kiezen voor enorm felle kleuren. Dat heb ik dan ook met volledige overgave gedaan! Welke van onderstaande kleuren vind jij het best bij mij passen? Razend benieuwd naar jouw eerlijke mening! Vlnr:

— Tokyo Lotus 024
— Cali Gerbera 010
— Goa Magnolia 026
— Mauritius Dahlia 017

Prijs per stuk: € 9
Ontdek je dichtstbijzijnde winkel hier.

*Deze blogpost bevat gesponsorde producten. Dit verandert hoe dan ook niets aan mijn 100% eerlijke mening.

11 Comments

 1. Super mooie kleuren! Had je ook de indruk dat de donkere kleuren niet zo mooi dekte? Dat las ik bij sommige anderen, en vroeg me af wat jouw mening hierover was!

  • Dankjewel, Henrike! Ik ben echt heel tevreden van het resultaat van alle lipstick tinten. Het enige wat ik merk bij de donkere kleuren, is dat de tinten er donkerder uitzien als ze werkelijk op je lippen zijn.
   Liefs!
   Eline

 2. Wow, wat een super mooie collectie kleurtjes! Ik vind ze je allemaal heel goed staan eigenlijk, maar als favoriet zou ik toch de 3e zeggen! Ik ga zeker eens een kijkje nemen want de kwaliteit ziet er fantastisch uit! Liefs, Kelsey <3

  • Ooh dankjewel voor je leuke comment, Kelsey!
   Het zijn echt heerlijke lip glosses voor een betaalbare prijs. Benieuwd welke kleur jij zal uitkiezen!
   Veel liefs,
   XO
   Eline

 3. Wauw! Zo leuk!
  Dit wordt een tripje naar The Body Shop!
  Mag ik vragen wat het verschil is tussen de bovenste rij en onderste rij kleurtjes op de eerste foto?

  • Hihi, dankjewel Elien! Het zijn echt heerlijke lip glosses voor een aangename prijs.
   Er is eigenlijk geen verschil tussen beide foto’s, ik heb simpelweg de foute gebruikt (een duplicaat van de header, dus) 😀 xxx

 4. Wauw zoveel verschillende kleuren mogen uittesten, superleuk! 🙂
  Ik ga zeker de winkel eens binnenspringen om te kijken of ze ook vegan zijn.
  Naomi, x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *