Spring season made me do it

Als je een frequente lezer bent weet je dat ik niet de meest kleurrijke ziel van het westelijke halfrond ben. Zelfs wanneer ik shop loop ik haast met mijn ogen dicht voorbij super kleurrijke silhouetten en hevige prints. Zwart, grijs en wit domineren dan ook schaamteloos mijn garderobe en ik vind dat allesbehalve erg. Mijn fotografe zei me laatst trouwens het volgende: “Je kan alles aandoen wat je wil, maar zwart, dát is jouw kleur”. En eigenlijk geef ik haar zonder tegenstribbelen gelijk. Misschien komt het door mijn lichte huidskleur en mijn blonde lokken, misschien kom ik met een zwarte outfit gewoon krachtiger over (op beeld) of misschien beeld ik het me allemaal in. Soit.

Heel af en toe, wanneer een stuk écht op mijn lijf geschreven is, durf ik wel eens kiezen voor een kleurrijke look. Toen dit roze maatpak van WE Fashion onder mijn ogen kwam was ik – zonder passen – razend enthousiast. Dit is dé ideale Dress Up Thursday outfit, nietwaar? Het voordeel aan dit pak is dat het volledig tot zijn recht komt zonder te veel accessoires toe te voegen. Omdat ik vooral fan ben van minimalistische, casual looks heb ik het maatpak gecombineerd met effen witte accenten en minuscule details. Op onderstaande beelden ontdek je trouwens ook mijn favoriete juwelen van het moment. Het zijn allemaal handgemaakte exemplaren van talentvolle, Belgische designers.

Ik ben razend benieuwd wat jij van mijn opvallend maatpak vindt. Laat me zeker iets weten in de comments onderaan. Zou jij deze look ook zélf dragen?

WHAT I’M WEARING

Roze blazer — WE Fashion — €79,99 (hier te koop)
Roze kostuumbroek — WE Fashion — €59,99 (hier te koop)
Wit t-shirt  — COS — €15 (hier te koop)
Schoenen — & Other Stories — €89 (hier te koop)
Clutch — O My Bag — €119 (hier te koop)
Vergulden ring met sterretje — iMaGin — €39 (hier te koop)
Minimalistische, vergulden ring — Lore Van Keer — €65 (hier te koop)

Fotografie door Kim Nijs

11 Comments

  • Ooh, super merci Karlien!
   Vond het zelf ook verrassend dat ik voor een full pink look zou gaan.
   Veel liefs,

   Eline

  • Hihi, de eerste vijf seconden moest ik ook erg wennen en toen dacht ik “alllll riiiight, pink” haha! Dankjewel lieve Jolien! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *