Sudio Sweden designer earphones

Grote liefhebber van design en muziek? Dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Nog niet zo lang geleden kwam ik, al surfend op het wereldwijde web, een Zweeds label tegen dat in no time mijn hart heeft veroverd. Niet alleen hun esthetiek staat helemaal op punt, ook hun filosofie en missie blenden samen tot een succesvol geheel. Deze ontdekking wil ik natuurlijk erg graag met mijn medemens delen, want sharing is caring, toch? Graag stel ik je voor; Sudio earphones.

Swedish design — studio sound.
For an unforgettable experience.

Oprichter Mats Wallsteen is een liefhebber van elegante, minimalistische designs. Hij is van mening dat een product intuïtief moet zijn én daarnaast ook ten allen tijde voor gebruik moet zijn. Vanuit dit standpunt is hij ook z’n Sudio collecties beginnen ontwerpen. Zijn earphones zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor elke dag van de week, ongeacht op welk moment je naar muziek aan het luisteren bent. Mats heeft ervoor gezorgd dat zijn product ook gewoon gedragen kan worden als accessoire rond de nek, op een moment waarop je even geen muziek moet of kan luisteren. Bovendien zijn alle earphones bijna volledig met de hand gemaakt. Hoewel machines een heel verre weg hebben afgelegd, zijn ze bij Sudio van mening dat het menselijk oog niet voor de gek gehouden kan worden. Sommigen mogen het dan wel ouderwets vinden, in Zweden noemen ze het graag vakmanschap. En terecht.

4 VERSCHILLENDE DESIGNS

1. Vasa Blå (wireless freedom)
2. Vasa (with full 3 button remote and mic for ios + android)
3. Klang (with full 3 button remote and stay in ear)
4. Två (basic – for all types of smartphones)

Wat vind jij van mijn gloednieuwe earphones? Sudio laat z’n fans kiezen tussen vier verschillende uitvoeringen en dus ook vier verschillende prijscategorieën. De prijzen van hun earphones variëren van 39 tot 90 euro. Ieder design is in meerdere kleuren beschikbaar en wordt zowel door mannen en vrouwen gedragen. Zelf koos ik voor de Vasa Blå editie, want wireless earphones zijn een van de meest handige uitvinden ever.

15% KORTING MET ‘ELINEREY’

Omdat design niet onbetaalbaar hoeft te zijn en ik het graag nóg toegankelijker wil maken, mag ik je van Sudio Sweden trakteren op een kortingscode van -15%. Voor dezelfde earphones als mij betaal je dus 76,50 ipv 90 euro. De meest basic designer earphones kosten dankzij deze kortingscode slechts 33,15 euro. Peanuts voor prachtig design en geweldige kwaliteit. Misschien worden ze net zoals bij mij jouw ideale reisgezel? Neem zeker eens een kijkje op hun website.

kortingscode = ELINEREY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Comments

  1. Pingback: Sudio Sweden — een draadloze koptelefoon met een design karakter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *