SELFIE-TIME!

Selfies nemen, het is niet uit het straatbeeld weg te denken. Laat staan het uitgaansleven. Of je er nu euforisch over bent of het stilletjes aan vervelend begint te vinden… Jij bent even schuldig als mezelf. Als het niet via Snapchat of Instagram is, dan ben je zeker al onderdeel geweest van een groupselfie. Toch? Nu… We kennen allemaal de populaire GoPro’s en de sticks die daarbij horen. Kwestie van de mooiste vakantiefilms, landschapsfoto’s of selfies te maken. Mijn hart zegt “ja”, maar mijn studentenbudget en hersenen zeggen met overtuiging “neen” tegen zo’n toestel. Ik zou ‘m te weinig gebruiken naargelang zijn stevige prijs.

Een SelfieStick uit deze webshop daarentegen was wél heel welkom en bovendien binnen de prijsklasse van iedere student. Awesome. Op onze geliefde sociale media kanalen zag ik hem al eerder voorbijkomen… Waarvoor dank, mede-bloggers en vriendinnen. Enkele dagen geleden, kreeg ik de eer om zo’n selfiestick hoogstpersoonlijk voor jullie uit te testen. Wat vind ik er nu eigenlijk van?

Schermafbeelding 2014-12-03 om 11.00.21

Op bovenstaande foto zie je wat er in de verpakking zit: de SelfieStick zélf en een bluetooth remote voor het nemen van de foto’s. De stick heeft een rubberen handvat voor optimale grip en zeven secties de uitbreidbaar zijn tot 110cm. Je smartphone bevestig je met behulp van een verstelbare spring clamp beveiliging. De bluetooth remote shutter is compatibel met iOS en Android besturingssystemen en in vergelijking met andere SelfieSticks heb je hier géén app voor nodig. Je moet simpelweg je smartphone met de remote connecteren – wat naar mijn bevindingen erg snel gaat.

Ik kreeg meermaals de vraag of je gsm wel “goed vast zit” en hij niet opeens op de grond zou kletteren. Ik heb het alvast geprobeerd door de stick heen en weer te zwieren (terwijl mijn ouders met toegeknepen ogen toekeken…) Conclusie? Hij blijft er stevig inzitten, maar ik raad je toch aan om je gsm er zonder case op de zetten. De grip lijkt me dan nog beter.

SelfieSticksShop Your daily dose of me

“On an ordindary saturday… got to love autumn!”

SelfieSticksShop Belgium

selfie

Onderstaande foto: A lovely, sunny morning on a sunday… Feeding my sweetiepies. Ik moet toegeven dat ik er op zondag voor kies om geen make-up te dragen. Kwestie van de rest van de week wat te compenseren… 😉

selfie2

Om jou wat keuzestress te schenken, is dit toestel in verschillende kleuren te verkrijgen. Voor slechts 18,99 euro is zo’n SelfieStick van jou. Dat bedrag weegt toch écht niet op tegen de leuke familiefoto’s of vakantiekiekjes die je ermee kan maken, toch? Bovendien vind ik het echt gift material… Bij deze heb je weer inspiratie voor een leuk kerstcadeau voor die ene nicht, je broer of zus! Do you join the wonderful #SelfieRevolution?

Like them on Facebook
Follow them on Instagram

Liefs,
Eline

14 Comments

 1. Hihi leuk hebbeding, maar ik zou toch vaak schrik hebben dat mijn gsm eruitvalt, ook al zit ie goed vast haha!

  Liefs,
  Pauline

 2. hahaha, iemand in de fitness vertelde mij al dat ze dit ook had gekocht voor haar dochter. lijkt mij wel nog een handig dingetje, al is het subtiel een selfie trekken wel voorbij 🙂

  liefs
  KArlien

 3. Oh super super leuk! Zou inderdaad nog iets zijn om cadeau te geven. Hmm ok ja, ik ga het cadeau geven! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *