Interieur: Hoe ziet onze stek er na een jaar uit?

Ondertussen wonen het lief en ik een jaar en twee maanden in ons geliefd huurappartement in het hartje van Limburg. In deze post kon je een allereerste blik werpen op onze – toen nog – fonkelnieuwe decoratie en hier kon je afgelopen lente ons nieuw wandkunstwerk ontdekken. Ondertussen is de meest recente interieur update alweer een half jaar geleden. Hoog tijd om je een nieuwe inkijk te geven in ons huidige interieur want uiteraard verandert onze decoratie met de seizoenen.

LIVING ROOM

Op gebied van kledij houd ik mezelf het merendeel van de tijd vast aan volgend motto: ‘less is more’. Wanneer het aankomt op interieur denk ik daar eigenlijk precies hetzelfde over. Zowel Bert als ik houden van tijdloze stuks met een vrij eenvoudig karakter. Ons appartement is ongecompliceerd en een tikkeltje gezellig ingericht.

Ik moet je zeker en vast meegeven dat onze keuken, eetkamer en woonkamer zich in dezelfde ruimte bevinden. Ondanks het feit dat we de gehele dag in een grote open ruimte leven, proberen we toch de typische kenmerken van een living en een eetkamer naar voren te laten komen. Het gedeelte waar onze sofa staat hebben we bewust veel gezelliger aangekleed. De gevlochten ronde poef vond ik onlangs via de webshop van La Redoute. Hij is in verschillende kleuren beschikbaar maar ik koos zonder enige twijfel voor anthracite omdat deze tint simpelweg het bij de vloer en het tapijt past. Voordat ik het goed en wel besefte was ik de gehele interieur sectie op La Redoute aan het omspitten. Ik moet het op dat moment erg koud gehad hebben want ik viel als een blok voor een hagelwit, extreem zacht deken dat je onderaan op de foto’s kan spotten. Op dit eigenste moment zijn er tal van kortingen op de webshop – don’t think twice wanneer je nog wat spullen nodig hebt om je woning Christmas ready te maken. De marmeren kaarsenhouders die al enkele maanden staan te schitteren op onze salontafel zijn handgemaakte exemplaren van Belgisch designhuis XLBoom

DINING ROOM

Daar waar ik iedere ochtend traditioneel mijn boterhammen met choco naar binnenspeel. Daar waar er altijd wel wat lekkers op tafel te vinden is. Daar waar lange babbels en gezellige etentjes de revue passeren.  De eetkamer. Deze kamer wordt gekenmerkt door een grote, zwarte klok van Salt & Pepper die ik voor mijn negentiende verjaardag kreeg. Vijf jaar geleden, voor de nieuwsgierigen onder ons. Ook een paar handige opbergstukken van Ikea passeren de revue in onderstaande beelden. Als je me goed kent weet je dat ik een voorstander ben om goedkoop en duur(der) op een moeiteloze manier te combineren. Ook in de eetkamer is dat het geval…

Het oogverblindend mooie design dat je op onderstaande foto’s kan spotten is een van de meest recente creaties van XLBoom. Gemma is een opvallend decoratiestuk waarin je jouw sleutels, juwelen of andere kleine objecten kan bewaren. Maar geloof me, deze creatie schittert zelfs zonder dat je hem als opbergstuk gebruikt. Het Belgisch designhuis XLBoom kent internationale roem voor z’n kwalitatieve ontwerpen, tijdloze karakter, innovatieve creaties en jarenlange (als in: twintig jaar!) ervaring in de designindustrie. Ook de witte kader en de marmeren kom zijn van dit label van eigen bodem.

 
  
  

INTERIEUR DECORATIE:

Gevlochten poef — La Redoute Intérieur *
Wit plaid — La Redoute Intérieur *
Marmeren schaal ‘Forte’ — XLBoom *
Gouden schaal ‘Gemma High’ — XLBoom *
Witte kader ‘ — XLBoom *
Kaarsenhouders ‘Luz’ — XLBoom *

3 Comments

  1. Pingback: Cityposters met een verhaal!

  2. Pingback: Een persoonlijk nieuwtje - Eline Rey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *