Hydrateer en win met Yves Rocher

Yves Rocher Hydra Végétal

Hydrateren moet men leren. Iedere huid heeft er tenslotte zowel elke ochtend als avond behoefte aan. Ongeacht of je nu een droge, vette of gemengde huid hebt. Hydrateren geeft niet alleen een aangenaam gevoel, het is ook voordelig voor de gezondheid in het algemeen. Zo herstelt het alle stress- en leeftijd gerelateerde effecten, maar ook schade die de huid ondervindt van de dagelijkse reiniging. Het gebruik van water of zeep is vaak de boosdoener, you know. Zelf probeer ik me erg te houden aan de officiële regels der hydratatie.

Zoals je weet probeer ik regelmatig nieuwe beautyproducten uit zodat ik jullie voor een deel kan tonen wat er allemaal afspeelt in de beauty wereld. Daarbij heb ik een oog voor natuurlijke of biologische producten die bovendien dierproefvrij zijn. Dit keer is de vernieuwde Hydra Végétal lijn van Yves Rocher aan de beurt. Het meest speciale aan deze lijn? De formules van deze producten zijn verrijkt met Cellulair Water van Edulis.

Die laatste is een vetplant met een opmerkelijk vochtreguleringsmechanisme. Daarnaast is het afkomstig van een duurzame productieketen waar respect voor mens en milieu centraal staat. Op de velden van Yves Rocher wordt de plant namelijk biologisch geteeld, en dat kan ik enkel toejuichen. Na 6 maanden teelt in de broeikassen worden de tere scheuten, vol met cellulair water, geoogst voordat ze gaan bloeien. Als allerlaatste stap in het proces volgt de extractie en zo bekomen ze de producten die je op onderstaande beelden ziet. Stuk voor stuk zonder minerale oliën, parabenen of kleurstoffen.

CONTEST O’CLOCK!

Zelf ook benieuwd naar deze producten? Dan kan je meedoen aan een leuke wedstrijd die Yves Rocher België organiseert. Wil je aan de haal gaan met de volledige Hydra Végétal lijn, een Polaroid Instax Mini 9 camera én een gratis treatment in een Yves Rocher instituut? I bet you do! Het enige dat je moet doen is jouw favoriete emoties of moods tonen aan de hand van een boomerang (of stop motion video) op Instagram. Alle stappen staan uitgelegd in onderstaande Instagram post. De 10 winnaars worden eind april bekend gemaakt op het account van Yves Rocher Belgium. Ik wens je ongelooflijk veel succes!

WIN WIN WIN 🤩 Show us your typical emotions / moods and get a chance to win the new #hydravégétal range + an Instax Mini camera + a free facial in an Yves Rocher institute! ▶ Follow @yvesrocherbelgium ▶ Create & post a stop motion video with different emotions and tag @yvesrocherbelgium and #hydrafaces ▶ Mention in your post how many participants will participate. On Friday 20/04, the 10 winners will be announced on the Yves Rocher Instagram page. Good luck! 〰〰〰〰〰 WIN WIN WIN 🤩 Toon ons jouw typische emoties / moods en maak kans op de nieuwe #hydravégétal lijn + een Instax Mini camera + een gratis facial in een Yves Rocher instituut! ▶ Volg @yvesrocherbelgium ▶ Maak en post een stop motion video met verschillende emoties en tag @yvesrocherbelgium en #hydrafaces ▶ Schrijf bij je post hoeveel deelnames er zullen zijn De 10 winnaars worden op vrijdag 20/04 aangekondigd op de Instagram pagina van Yves Rocher. Veel succes! 〰〰〰〰〰 #beauty #giveaway #contest #instaxmini #polaroid #skincare #belgium #belgianblogger

Een bericht gedeeld door ELINE REY (@elinerey) op

HYDRA VÉGÉTAL LIJN :

Ultra Frisse Reinigingsgel –125 ml – € 7,90
Ultra Frisse Reinigingsgel – 390 ml – € 15,90
Hydraterende reinigingsmelk – 200 ml – € 7,90
48 uur non-stop hydraterende rijke dagcrème – 50 ml – € 14,90
48 uur non-stop hydraterende gelcrème – pot – 50 ml – € 14,90
48 uur non-stop hydraterende gelcrème – tube – 50 ml – € 14,90
Frisse verkwikkende en hydraterende ooggel – 15 ml – € 14,90
Ultra-hydraterend vloeibaar serum – 30 ml – € 21,90

NOG MEER LEESPLEZIER: HIER!

Not too much. Not too little. Just right. Meet Barnängen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *