These checkered pants were made in heaven

Supergoods outfit

Eind oktober, toen de herfstzon nog volop in het land was, zette ik koers richting een van de leukste duurzame concept stores van het land: Supergoods. Dit keer zakte ik niet af naar Mechelen, maar naar dé koekenstad van het land. Daar waar de deur van hun recent geopende winkel wagenwijd open staat om duurzame modeliefhebbers te verwelkomen. Die trip was meteen ook het ideale excuus om nog eens naar de stad te gaan waar ik twee jaren heb gewoond en gestudeerd. Hoi, Antwerpen!

Van zodra je de Supergoods-winkel binnenstapt, krijg je de meest hippe labels voorgeschoteld. Van kleding tot schoenen, van accessoires tot cosmetica en geschenken… Voor haar én hem. Het team achter de concept store kiest stuk voor stuk labels die de duurzame kaart trekken én diens productie voornamelijk binnen Europa gebeurt. Niet enkel de nieuwe winkel vond ik een ware streling voor het oog, ook de nieuwe collecties van onder ander Armed Angels en Kings of Indigo hebben me aangenaam verrast.

Ik ging er aan de haal met de outfit die je op deze beelden kan aanschouwen. Het is een volledige look van het Duitse, duurzame label Armed Angels. De zwarte Jumper die ik draag lijkt op het eerste zicht het meest basic exemplaar ooit, maar hij heeft zowel vooraan als achteraan een v-hals. Extra mooi (en zichtbaar) wanneer ik mijn haren in een dot of staart draag. De geruite broek was liefde vanaf de allereerste seconde. Hoewel ik in de winkel het vaakst naar sobere kleuren en snits grijp, zorg ik ervoor dat een aantal stuks in mijn kledingkast wél lekker opvallend zijn. Zo loop ik niet altijd als een monochrome maniac rond.

Ben jij van plan om binnenkort (nog) eens naar Supergoods af te zakken?

Fotografie door Kim Nijs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *