Ruitjes all the way

Door kledij in opvallende kleuren laat ik me niet snel verleiden. Toch is het Belgische label JBC erin geslaagd om een van hun winterjassen in het oog te laten springen. Het zijn de grafische kenmerken en het silhouet van de jas die me hebben doen stoppen met scrollen op hun webshop. En wanneer ik zin heb om kleur toe te voegen aan mijn overwegend zwarte garderobe, dan doe ik het meteen goed. Vooral op vlak van jassen kan ik weleens zot (lees: kleurrijk) doen.

Deze outfit blijkt helemaal in teken te staan van een specifieke trend van het moment: ruitjes. Op onderstaande foto’s ontdek je niet enkel mijn fonkelnieuwe jas, maar ook een van mijn meest recente Pull & Bear aanwinsten. Geruite blazers zijn tegenwoordig helemaal hot, en ook ik heb een exemplaar gevonden dat bij mij past. Ik koos voor een blazer met een rechte snit, die langer dan normaal valt waardoor hij minder saai overkomt. Ik kleed me graag netjes, maar niet zonder die typische nonchalante toets.

Jas – JBC – € …

Blazer – Pull & Bear – € …

Wat vind jij van deze outfit? Laat het me zeker weten in de comments onderaan!

Liefs,

Eline

Fotografie door Elke Wendrickx

1 Comment

  1. Zelf ben ik ook meer van de neutrale kleuren maar af en toe een kleurrijke afwisseling is niks mis mee. En deze jas ziet er erg goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *