Een bezoekje aan Maison Charlotte Haute Beauté

Vorige week werd ik uitgenodigd door Charlotte van Maison Charlotte Haute Beauté in Paal-Beringen. De jongedame in kwestie is een vroege twintiger die enkele jaren geleden haar passie ontdekte. Dankzij de steun van haar ouders heeft ze haar droom nú al kunnen verwezenlijken en staat ze met groots enthousiasme en vooral véél kennis in haar eigen zaak. Charlotte is een jongedame met een duidelijke missie: ervoor zorgen dat alle mannen en vrouwen die bij haar langs komen er iedere keer opnieuw stralend uitzien door het toepassen van hypermoderne technologieën.

Beauty is being comfortable in your own skin.

Wat je binnen de muren van dit exclusieve beautyconcept ontdekt is uniek voor ons kleine Belgenland. In het Parijse hoofdkantoor van Carita Paris (de producten waar ze uitsluitend mee werkt) zijn ze zelfs razend enthousiast over haar pas geopende zaak. Oprichtster Charlotte is een expert op gebied van anti-aging en past daarbij hoogwaardige en hypermoderne technologieën toe. Dit is uiteraard niet het enige waar deze schoonheidsspecialiste in uitblinkt. Maison Charlotte Haute Beauté is een echt totaalconcept. Je kan er terecht voor huidverbetering, definitieve ontharing, figuurcorrectie, lichaamsverzoring, manicure, relaxerende massages, wimperextensions en microblading. Er is voor elk wat wils en bovendien kiest ze – zonder enige uitzondering – de juiste verzorging op maat van de klant. Wil je weten voor welk type behandeling ik haar een bezoekje bracht?

MIJN EERSTE INDRUK

Vanaf het moment dat ik Maison Charlotte binnenwandelde, overviel me een heerlijk gevoel van rust. De manier waarop ze jou verwelkomt, waarop ze je voldoende background info geeft… Daar word ik pas écht relaxed van. Ik vertrouwde haar niet alleen binnen de seconde, het werd me ook erg snel duidelijk dat ik haar alles kon vragen over bepaalde behandelingen waar ik zelf niet veel over wist.

Die bewuste zaterdagochtend koos ik ervoor op mijn oksels definitief te laten ontharen. Persoonlijk vind ik niets zo vervelend dan (bijna) iedere dag je oksels te moeten scheren… En dan moet je er echt op letten dat je geen klein hoekje vergeet. Tegen waxen zeg ik sowieso neen vanwege het uiterst onaangename gevoel. Er is dus maar één uitweg: een pijnloze definitieve okselontharing. Zo’n behandeling omvat 6 sessies die om de 6 weken plaatsvinden. Ook ik was de eerste drie seconden best zenuwachtig toen ik een laserbril opgezet kreeg en Charlotte daar met de laser in haar hand stond. Maar was die zenuwachtigheid wel terecht? En hoeveel tijd moet je ervoor uitrekenen? Al wie benieuwd is naar mijn ervaring, eerlijke mening en een blik achter de schermen… Binnen enkele weken vertel ik je alles over deze beleving. (PS: Op dit moment loopt er een speciale duo-kortingsactie voor zo’n definitieve ontharing. Meer info vind je hier op haar Facebook-pagina!)

LOCATIE & CONTACTGEGEVENS
Tervantstraat 50
3583 Paal-Beringen
E-mail: info@maison-charlotte.be

VOLG HEN OP SOCIAL MEDIA
Facebook
Instagram

Maison Charlotte Haute Beauté - oprichtster
Maison Charlotte Haute Beauté zithoek
   
Maison Charlotte Haute Beauté - ontharing
Maison Charlotte Haute Beauté ruimtes
Maison Charlotte Haute Beauté definitieve ontharing
Maison Charlotte Haute Beauté cadeaubon
Maison Charlotte Haute Beauté essie
Maison Charlotte Haute Beauté inkom
Maison Charlotte Haute Beauté
Maison Charlotte Haute Beauté interieur
Maison Charlotte Haute Beauté balie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *