Beauty catch: Estée Lauder ANR Eye Mask

Wanneer ik een nieuwe beauty catch toevoeg aan mijn blog wilt het zeggen dat ik het product in kwestie ábsoluut aan jou wil laten zien. Deze keer testte ik de nieuwe Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask van Estée Lauder. Dit verrassend ontspannende product is verrijkt met dé revolutionaire Advanced Night Repair Technology – een hoge concentratie hydraterende bestanddelen en een kalmerende formule met irritatiewerende werking.

HOE GA JE AAN DE SLAG?

Stap 1: Houd het masker met het vloeibare gedeelte aan de linkerkant.
Stap 2: Knijp op het vloeibare compartiment om het zegel te verbreken
en masseer de formule in de pads.
Stap 3: Open het tweede compartiment, haal de pads van elkaar en
breng één pad onder elk oog aan.
Stap 4: Laat 10 minuten intrekken, verwijder de pads en masseer het
resterende serum zachtjes in de huid. Na deze stap kan je eventueel
nog een oogcrème gebruiken.

Voor een extra verkoelend effect kan je het masker enkele uren voor het aanbrengen in de koelkast bewaren. Breng het Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask één keer per week ’s avonds aan op een gereinigde huid, of naar wens om de oogzone een extra boost te geven.

PERSOONLIJKE MENING

Zelf heb ik vrijwel standaard zachte donkere kringen onder mijn ogen én heb ik wegens mijn expressieve gezicht al heel wat kleine oogrimpels ontwikkeld. Enerzijds geen drama, want ik lach veel te graag. Anderzijds is het soms confronterend wanneer ik de schaarse oogrimpels van leeftijdgenoten tel. Estée Lauder belooft je dat deze Eye Mask je oogzone opfrist terwijl de huid kan herstellen van alle schadelijke invloeden. Fijne droogtelijntjes zouden worden opgevuld, terwijl de huid urenlang intens wordt gehydrateerd. Je kan wel begrijpen dat ik extreem enthousiast was om dit product uit te testen. Na 10 minuten volledig relaxen met het oogmasker op moet ik meteen toegeven dat mijn oogzone eindelijk weer energie uitstraalt. Mijn rimpels zijn zichtbaar verminderd (lees: niet weg) en mijn blik ziet er meer open en fris uit. Missie volbracht? Ab-so-luut.

MEER INFO

€ 12,99 voor 1 stuk
€ 50 voor een doos met 10 stuks
Hier te koop op de website van Estée Lauder.

 
 

1 Comment

  1. Ik heb ooit al zoiets gebruikt van Rodial, maar ik zag toch niet veel effect
    to be fair, veel moet er ook niet aan mijn ogen gebeuren. Ik heb vooral last van rimpels op mijn voorhoofd

    liefs
    Karlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *