ABOUT ME

ABOUT THE BLOGGER

Mijn naam is Eline en ik ben 25 zomers jong. Babbelkous is my middle name en dat vertaal ik graag naar het schrijven van persoonlijke verhalen. Mijn iPhone is het verlengde van mijn rechterhand en mijn laptop wijkt nooit meer dan 3 meter van mijn zijde. Wanneer het gaat over warme chocolademelk of sociale media, noemen vrienden mij zonder gêne een addict. Daarbovenop ga ik geen enkele citytrip uit de weg en vertoef ik even graag op virtuele shopping paradijzen. 

ABOUT THE BLOG

Eline Rey, het verlengde van mijn Instagram profiel, is een online stek waar ik je graag mee naartoe neem om te verdwalen in persoonlijke verhalen. Op mijn blog krijg je regelmatig een dosis lifestyle, beauty, fashion en travel nieuws voorgeschoteld. Sinds begin 2018 ligt de focus van voornamelijk op duurzame mode. Een wereld die voor velen nog vrij onbekend is, en waarin ik graag duidelijkheid wil scheppen. 

Eerlijkheid en authenticiteit draag ik hoog in het vaandel. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik zo transparant mogelijk communiceer naar jou – als volger, maar ook als merk. Gesponsorde producten of diensten worden onderaan in iedere blogpost steevast aangegeven met een *. Onder het motto “If I won’t buy the product/service in real life, it won’t make it to my online life” sluit ik dit stuk af. Ik wens je veel leesplezier!

COLLABORATION / MEDIAKIT ?

Heb je vragen, geweldige ideeën, wil je de krachten te bundelen voor een leuk project of gewoon een warme chocolademelk gaan drinken? Heerlijk! Je mag me steeds mailen op hello@elinerey.be.

PRIVACY POLICY

De privacy policy van Eline Rey (blog) kan je raadplegen via deze link.

Eline

3 Comments

  1. Hi Eline,

    We hebben weer een leuke opdracht voor je. Heb je toevallig een andere email adres waar we je op kunnen bereiken? We hebben namelijk problemen met hotmail adressen.

    Hoor graag van je.

    Linda

  2. Pingback: I'm blue dabedi dabeda - Eline Rey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *